Life

Zodia Scorpion în luna iulie 2021. Vine o perioadă de foc

Zodia Scorpion are o lună iulie 2021 plină de evenimente care mai de care mai solicitante. Lucrurile nu vor mai sta așa cum știa.
19.06.2021 | 16:25
Zodia Scorpion in luna iulie 2021 Vine o perioada de foc
Zodia Scorpion în luna iulie 2021. Foto: redbubble.com
ADVERTISEMENT

Zodia Scorpion are un iulie 2021 plin de evenimente neprevăzute. Viața le va demonstra Scorpionilor că socoteala de acasă nu se potrivește niciodată cu cea din târg.

Pentru Scorpioni, luna debutează cu mici restanțe financiare. Ceasul ticăie din ce în ce mai puternic, iar acești nativi trebuie să facă tot posibilul să scape de anumite probleme cu banii.

ADVERTISEMENT

Pot apela la ajutorul anumitor persoane apropiate, ori chiar la ajutorul băncii. Prima jumătate a lunii lui Cuptor este una de alergătură fără oprire.

Zodia Scorpion în luna iulie 2021

Nativii de apă se vor lovi de chestiuni birocratice și pot ajunge la capătul răbdării. Au nevoie în tot acest timp de persoane care să îi încurajeze.

ADVERTISEMENT

Trebuie să fie susținuți moral pentru a depășit anumite situații stresante. Pot ceda psihic și nu are fi indicat să lase baltă totul, căci dacă trec de aceste hopuri îi așteaptă lucruri bune.

Fiecare zi din prima jumătate a lunii va fi ca un examen. Vor simți de parcă viața îi supune unui test continuu.

ADVERTISEMENT

A doua jumătate a lunii iulie este cu accent pe rezolvarea conflictelor de familie. Apar discuții despre sarcinile fiecăruia în casă, iar cu unele rude se pot certa de la tot felul de moșteniri.

Lucrurile vor căpăta nuanțe de gri spre finalul lunii. Tinerii născuți sub acest semn zodiacal sunt ceva mai avantajați, mai ales cei care își doresc să muncească în străinătate.

ADVERTISEMENT

Zilele norocoase și mai puțin norocoase

Zilele norocoase pentru nativii de apă sunt 17, 18, 19 și 23 iulie. În aceste patru zile pot încerca lucruri noi pe plan profesional și se pot aventura fără probleme în proiecte față de care până acum erau reticenți.

Schimbările sunt binevenite în carieră, mai ales că ei sunt oamenii care se adaptează foarte ușor acestora.

Zilele mai puțin norocoase sunt 1, 5, 11, 13, 15 și 16 iulie. Pe 1 și 5 iulie, Scorpionilor le este recomandat să evite orice discuție cu cineva legată de bani. Chiar dacă sunt prinși cu ușa, au nevoie de o abordare matură a situației lor.

Pe 11 și 13 iulie apar probleme cu anumiți colegi de la locul de muncă. Sunt câțiva oameni care le pun bețe în roate. Pe 15 și 16 iulie au parte de încercări pe plan amoros.

Scorpionii trecuți de vârsta de 30 de ani care formează o relație s-ar putea să descopere că au fost înșelați.

 

ADVERTISEMENT