Life

Zodia Scorpion în luna iulie 2022. O nouă iubire apare în cale

Zodia Scorpion iubește nebunește în luna iulie 2022. Totul se schimbă în bine pe plan amoros, mai ales pentru nativii de apă care erau în căutarea sufletului-pereche.
27.06.2022 | 10:53
Zodia Scorpion in luna iulie 2022 O noua iubire apare in cale
Zodia Scorpion în luna iulie 2022. Foto: popularvedicscience.com
ADVERTISEMENT

Zodia Scorpion are un iulie 2022 de poveste. Iată că vine vremea bună și pentru persoanele născute sub acest semn de apă.

Zodia Scorpion în luna iulie 2022

Prima parte a lunii va fi una a reglărilor de conturi cu ceilalți. Unele discuții se pot purta pe tonuri ceva mai ridicate. Nu este o perioadă foarte bună pentru a face compromisuri.

ADVERTISEMENT

Nativii de apă care au convingeri ferme ar trebui să nu renunțe la ele, ba chiar sunt încurajați să apese pedala de accelerația. Dreptatea e de partea lor, iar astrele îi vor ajuta să se redefinează din toate punctele de vedere.

Vehemența este bună, așadar, atunci când e susținută de argumente puternice și de un background pozitiv ca imagine. Până pe 15 iulie, Scorpionilor li se poate ivi ocazia de a începe proiecte noi.

ADVERTISEMENT

Cei care nu își mai găsesc locul sau nu mai au stare la serviciu se pot angrena în niște planuri destul de provocatoare. Au nevoie de puțină adrenalină, de emoția aceea a începutului. Și, după cum se spune, cine nu riscă nu prea câștigă!

În a doua parte a lunii, nativii de apă pot întâlni pe cineva cu care se completează perfect. Persoana care le va ieși în cale le va da niște sentimente puternice. Vor simți din nou fluturi în stomac, de parcă ar fi prima iubire a vieții lor.

ADVERTISEMENT

Pentru unii s-ar putea chiar să fie prima dragoste. Își vor da seama, odată ce vor cunoaște acea persoană, că până acum nu au iubit cu adevărat.

Zilele norocoase și zilele ghinioniste

Zilele norocoase pentru acești nativi sunt 3, 5, 8, 9, 15, 18 și 27 iulie 2022. 3 și 5 sunt date în care toate bătăliile Scorpionilor sunt susținute din punct de vedere astrologic. Trebuie să aibă curajul să pună punctul pe i. Fără frici, așadar!

ADVERTISEMENT

Zilele de 8, 9 și 15 sunt excelente pentru cei care vor să schimbe felul în care se distrează.

Pe 18 și 27 iulie, Scorpionii primesc oferte de călătorie de nerefuzat. Trebuie doar să aleagă cu cine să le onoreze.

Zilele ghinioniste sunt 13, 17, 19, 20 și 22 iulie. Zilele de 13 și 17 iulie sunt complicate pentru nativii de apă care sunt zgârciți la bani. Pot trece prin niște dușuri reci din punct de vedere financiar din cauza tendinței de a păstra totul doar pentru ei.

19, 20 și 22 iulie sunt trei zile proaste pentru Scorpionii care vor să încheie contracte importante, să semneze documente.

ADVERTISEMENT