Life

Zodia Scorpion în luna mai 2022. Perioadă plină de suișuri și coborâșuri

Zodia Scorpion renaște din propria cenușă în luna mai 2022. Va fi o perioadă plină de suișuri și coborâșuri pentru nativii de apă, una care îi va face mult mai puternici.
19.04.2022 | 20:10
Zodia Scorpion in luna mai 2022 Perioada plina de suisuri si coborasuri
Zodia Scorpion în luna mai 2022. Foto: vecteezy.com
ADVERTISEMENT

Zodia Scorpion are un mai 2022 extrem de energic, plin de tot felul de suișuri și coborâșuri. Pentru nativii de apă, urmează o perioadă cum n-au mai trăit de multă vreme.

Zodia Scorpion în luna mai 2022

Prima jumătate a lunii vine cu provocări în sfera profesională. Aici obțin multe succese. Ingeniozitatea lor este recunoscută de cine trebuie, iar asta le dă foarte multă încredere în forțele lor.

ADVERTISEMENT

Scorpionii pot încheia înțelegeri extrem de avantajoase din punct de vedere financiar. Sunt bine aspectați astrologic mai ales tinerii care își caută un loc de muncă. Lucrurile tind să devină tot mai bune pentru ei.

Până pe 15 mai 2022, multe din temerile lor legate de carieră vor dispărea. Însă pentru că am vorbit și despre coborâșuri, acestea se vor produce pe plan amoros. Problemele în dragoste apar în a doua jumătate a lunii.

ADVERTISEMENT

Nativii de apă întâmpină probleme de comunicare în cuplu. Sesizează că partenerul de viață nu simte și trăiește lucrurile la fel ca ei. Își doresc să se bucure de sprijin, de un „Bravo” din când în când. Laudele nu vin, iar asta poate produce mâhnire.

Nativii de apă pot avea probleme de comunicare și cu familia. Orbiți de succes, aceștia tind să îi neglijeze pe cei din jur.

ADVERTISEMENT

Zilele norocoase și zilele ghinioniste

Zilele norocoase pentru nativii de apă sunt 5, 7, 8, 10, 14, 20 și 28 mai 2022. Pe 5, 7 și 8 mai, Scorpionii reușesc să finalizeze niște sarcini dificile la locul de muncă. Sunt apreciați pentru rapiditatea și eficiența cu care se mișcă.

Zilele de 10 și 14 aduc bani în conturile acestor nativi. Pe 20 și 28 mai își pot face planuri de călătorie sau își reînnoiesc garderoba.

ADVERTISEMENT

Zilele ghinioniste sunt 3, 13, 17, 21 și 26 mai. Pe 3 și 13 trebuie să evite conflictele la serviciu. Lauda de sine nu miroase a bine și poate produce disensiuni greu de stăpânit.

Zilele de 17, 21 și 26 mai vin cu dificultăți în ceea ce privește comunicarea cu persoana iubită. Pot apărea certuri pe un ton ridicat.

ADVERTISEMENT