Life

Zodia Scorpion în luna noiembrie 2021. Porțile fericirii se deschid timid

Zodia Scorpion se pregătește pentru un noiembrie 2021 în care revine, timid ce-i drept, la lucrurile bune din viață.
13.10.2021 | 15:53
Zodia Scorpion in luna noiembrie 2021 Portile fericirii se deschid timid
Zodia Scorpion în luna noiembrie 2021. Foto: astrotalk.com
ADVERTISEMENT

Zodia Scorpion va avea un noiembrie 2021 în care va simți că renaște din propria cenușă, precum Pasărea Phoenix. Persoanele născute sub cel mai misterios dintre semnele zodiacale fac pași mici către o revenire pe toate planurile.

Până acum, anul 2021 nu a fost unul grozav pentru cei născuți în Scorpion. Multe dintre greșelile trecutului au venit asupra lor cu o factură prea mare de plătit, mai ales sufletește.

ADVERTISEMENT

Lucrurile încep să revină la normalul cu care Scorpionii au fost obișnuiți mai ales din 15 noiembrie încolo.

Zodia Scorpion în luna noiembrie 2021

În prima jumătate a lunii, nativii de apă vor trebui să rezolve tot felul de probleme ce țin de birocrație. Multe alergături le-ar putea da bătăi de cap. Nu au încotro și trebuie să se conformeze regulilor.

ADVERTISEMENT

Până pe 14 noiembrie, acești nativi poartă discuții benefice pentru viitorul lor profesional. Se pot trezi cu anumite promisiuni, iar unele dintre negocieri se vor concretiza în timp util.

În a doua jumătate a lunii vin cele mai plăcute dintre surprize pentru ei. Cei care își caută dragostea s-ar putea s-o găsească undeva la sfârșitul lunii noiembrie.

ADVERTISEMENT

De asemenea, nativii de apă care nu au foarte mare încredere în abilitățile lor se vor ambiționa să învețe și să dovedească faptul că și ei pot face lucruri mărețe.

Devin din ce în ce mai îndrăzneți, dar nu mai vor să ardă etapele. Și-au dat seama în ultimele luni că evoluția profesională nu se produce peste noapte, așa că sunt dispuși să nu se mai arunce cu capul înainte până nu sunt siguri că merită.

ADVERTISEMENT

Zilele norocoase și zilele ghinioniste

Zilele norocoase pentru Scorpioni sunt 2, 4, 18 și 21 noiembrie. Pe 2 și 4 noiembrie finalizează anumite discuții extrem de interesante pentru cariera lor. Își pot lua niște angajamente noi, dar nu vor deocamdată să dea un verdict final.

18 și 21 noiembrie sunt date excelente pentru Scorpionii care sunt în așteptarea unei sume importante de bani.

Zilele ghinioniste pentru Scorpioni sunt 3, 8, 13 și 17 noiembrie. Pe 3 noiembrie le este indicat să se rezerve din a face remarci răutăcioase de față cu cineva pentru că pot naște jihadul.

13 și 17 noiembrie sunt zile extrem de grele pentru Scorpionii prea individualiști. Trebuie să muncească în echipă, iar asta nu prea le convine. Se pot ivi tensiuni la locul de muncă.

 

ADVERTISEMENT