Life

Zodia Scorpion în luna noiembrie 2022. Tonul face muzica!

Cum va fi luna noiembrie 2022 pentru zodia Scorpion? Va fi o perioadă în care trebuie să facă față unor provocări destul de mari.
18.10.2022 | 12:39
Zodia Scorpion in luna noiembrie 2022 Tonul face muzica
Zodia Scorpion în luna noiembrie 2022. Foto: popularvedicscience.com
ADVERTISEMENT

Zodia Scorpion pornește cu dreptul în luna noiembrie 2022. Va fi o perioadă destul de agasantă pentru ei, însă, spre final, până în primele zile de decembrie.

Zodia Scorpion în luna noiembrie 2022

Este luna în care tonul va face muzica în cazul nativilor de apă. E o perioadă fantastică din toate punctele de vedere, o perioadă excepțională de care vor trebui să profite.

ADVERTISEMENT

Dacă folosesc tonul potrivit și se raportează corect la cei din jur, lucrurile nu au de ce să se complice. Dacă sunt mereu ofuscați și au câte ceva de comentat, totul se poate transforma într-o ceartă fără oprire.

Prima jumătate a lui noiembrie este una bună pentru Scorpionii care vor să facă investiții majore. Astrele sunt de partea celor cu spirit antreprenorial. Apar o serie de proiecte care mai de care mai interesante, o serie de oportunități unice.

ADVERTISEMENT

În a doua parte a lui noiembrie, Scorpionii primesc provocări din partea astrelor. Unele discuții din familie pot porni de la niște banalități și pot ajunge acolo unde nu-și dorește nimeni.

Tot după 15 noiembrie, Scorpionii trebuie să muncească la foc automat, să se pună în locul celor pe care îi critică sau le cer foarte multe într-un timp prea scurt.

ADVERTISEMENT

Zilele norocoase și zilele ghinioniste

Zilele norocoase pentru nativii de apă sunt 5, 8, 10, 15, 18, 19 și 26 noiembrie 2022. În zilele de 5 și 8 noiembrie, Scorpionii întâlnesc niște persoane speciale, niște oameni de la care au foarte multe lucruri de învățat.

Zilele de 10, 15 și 18 noiembrie sunt excelente pentru cei care au de finalizat niște proiecte începute de câteva luni. 19 și 26 noiembrie sunt două date în care banii se pot lipi de ei foarte ușor.

ADVERTISEMENT

Zilele ghinioniste pentru Scorpioni sunt 3, 4, 13, 20 și 23 noiembrie. 3 și 4 vin cu o serie de împrejurări nepotrivite. Scorpionii trebuie să fie extrem de atenți la tonul pe care îl folosesc mai ales atunci când vorbesc cu persoanele în etate.

13 e o zi cu ghinion la toate capitolele. 20 și 23 le aduc certuri în relația de cuplu ori în legăturile de prietenie.

ADVERTISEMENT