Life

Zodia Scorpion în luna octombrie 2021. Se schimbă totul pe plan relațional

Zodia Scorpion va avea un octombrie 2021 în care toate relațiile sale vor trece printr-o examinare la sânge.
23.09.2021 | 18:31
Zodia Scorpion in luna octombrie 2021 Se schimba totul pe plan relational
Zodia Scorpion în luna octombrie 2021. Foto: amazon.com
ADVERTISEMENT

Zodia Scorpion trebuie să se pregătească pentru un octombrie 2021 al adevărului. Cei născuți sub semnul de apă vor conștientiza că nu toți oamenii care s-au dat prieteni au și fost.

Luna octombrie va fi una intensă pentru Scorpioni, însă în urma situațiilor cu care se vor confrunta vor ieși mai întăriți și mai înțelepți.

ADVERTISEMENT

Este luna în care se alege grâul de neghină, luna în care fac pe bune curățenie în lista lor de prieteni. Vor simți nevoia mai mult ca oricând să își dea seama dacă și-au pus speranțe în persoane care merită încrederea lor.

Zodia Scorpion în luna octombrie 2021

Prima jumătate a lunii este marcată de dialog neîncetat cu oamenii pe care nativii de apă vor să îi testeze. Vor întinde multe capcane pentru a afla ce cred cu adevărat ceilalți despre ei.

ADVERTISEMENT

Se vor pune în mod voit în ipostaze rușinoase ori unele greu de suportat doar pentru a vedea dacă au prieteni cu adevărat.

Până pe 15 octombrie, Scorpionii sunt deciși să scape de toți oamenii toxici din viața lor. Sunt extrem de hotărâți să demonstreze că ei au avut dreptate în anumite aspecte.

ADVERTISEMENT

În a doua jumătate a lui octombrie, nativii de apă pun la cale planuri mari pentru relansarea lor profesională. Mulți Scorpioni ar putea călători în străinătate în interes de serviciu.

Duc tot felul de negocieri care se lasă cu bani frumoși în conturi de la prima deliberare. Nativii de apă sunt extrem de favorizați în a doua parte a lui octombrie și sub aspect karmic.

ADVERTISEMENT

Nu doar că vor fi pe karmă pozitivă, dar vor reuși în același timp să îi ajute pe cei pe care consideră că merită să îi ajute.

Zilele norocoase și zilele ghinioniste

Zilele norocoase pentru Scorpioni sunt 6, 9, 10, 17 și 28 octombrie. În aceste zile, acești nativi pot face demersuri pentru succesul lor profesional și financiar și au parte de sprijin din toate părțile.

Zilele ghinioniste sunt 4, 5, 13, 15, 19 ș 22 octombrie. Pe 4 și 5 trebuie să evite orice fel de cadou. Pe 13 și 15 le este recomandat să aibă foarte mare grijă căror oameni le fac intime confesiuni.

19 și 22 octombrie sunt două date în care Scorpionii trebuie să nu se certe cu nimeni. Pot pierde absolut tot ce au construit în ultima lună.

 

ADVERTISEMENT