Life

Zodia Scorpion în luna octombrie 2022. Ce se întâmplă în viața amoroasă a nativilor de apă

Cum va fi luna octombrie pentru zodia Scorpion? Au motive de bucurie sau trebuie să facă față unor provocări mari? La capitolul iubire vine furtuna!
19.09.2022 | 18:30
Zodia Scorpion in luna octombrie 2022 Ce se intampla in viata amoroasa a nativilor de apa
Zodia Scorpion în luna octombrie 2022. Foto: vecteezy.com
ADVERTISEMENT

Zodia Scorpion are un octombrie 2022 destul de bun. Există câteva excepții, mai ales dacă privim către situația sentimentală, unde se pot produce niște furtuni.

Zodia Scorpion în luna octombrie 2022

Octombrie este luna în care Scorpionii își vor clarifica, în sfârșit, viața amoroasă. Cei care erau în dubii în legătură cu ce decizii să ia pe viitor vor reuși, în sfârșit, să se poziționeze corect atât față de ei cât și de partenerul de viață.

ADVERTISEMENT

În prima jumătate a lunii se vor tranșa multe din problemele care atârnau ca un bolovan în rucsacul lor. Nu tot ce zboară se mănâncă, iar de asta își vor da seama nativii de apă încă din primele zile de octombrie.

Tot în primele două săptămâni ale lunii apar și niște soluții pentru câteva bătăi de cap pe care le au cu locuința lor. Unele obiecte trebuie reparate, altele schimbate cu totul. Se vor pune pe treabă și vor avea parte și de ajutor din partea celorlalți membri ai casei. Cei care locuiesc singuri vor avea situația un pic mai îngreunată, dar o vor scoate la capăt.

ADVERTISEMENT

În a doua parte a lunii apar ocazii speciale. Scorpionii nu pot absenta, mai ales că evenimentele la care sunt chemați au fost anunțate poate cu câteva luni înainte.

Zilele norocoase și zilele ghinioniste

Mai mult decât atât, pentru acești nativi se anunță și noi modalități de a obține bani. Pot fi implicați în afaceri noi, în tot felul de parteneriate promițătoare.

ADVERTISEMENT

Zilele norocoase pentru nativii de apă sunt 16, 18, 22, 26 și 29 octombrie. Pe 16 și 18 vin acele oportunități financiare miraculoase despre care vorbeam mai sus. Pe 22 și 26, Scorpionii sunt puși în niște ipostaze care le vor aduce un plus ca imagine.

29 octombrie e o zi perfectă pentru achiziții de tot felul. Zilele mai puțin norocoase sunt 1, 5, 7, 9, 10 și 13 octombrie. 1 și 5 vin cu provocări majore în dragoste.

ADVERTISEMENT

Nativii de apă trebuie să se redreseze din mers. 7, 9, 10 și 13 sunt zile proaste pentru împrumuturi financiare.

ADVERTISEMENT