Life

Zodia Scorpion în luna septembrie 2021. Schimbări în relațiile cu cei apropiați

Zodia Scorpion va avea o lună septembrie 2021 plină de schimbări pe plan relațional.
22.08.2021 | 14:30
Zodia Scorpion in luna septembrie 2021 Schimbari in relatiile cu cei apropiati
Zodia Scorpion în luna septembrie 2021. Foto: vecteezy.com
ADVERTISEMENT

Zodia Scorpion are un septembrie 2021 cu o încărcătură emoțională aparte. Vor apărea o serie de oportunități profesionale, dar și foarte multe șanse de împăcare cu oamenii acolo unde au exista conflicte.

Pentru Scorpioni, luna septembrie vine cu mici îmbunătățiri. Nu trebuie să se culce pe-o ureche după ce vor vedea că lucrurile se așază treptat.

ADVERTISEMENT

Ce trebuie să facă este să fie în continuare modești și să acționeze fără mare tam-tam. Nu mai sunt valabile strategiile de promovare a propriilor abilități prin zgomot.

Zodia Scorpion în luna septembrie 2021

De data asta, nativii de apă trebuie să tacă și să facă mai mult, să lase rezultatele să vorbească de la sine.

ADVERTISEMENT

În prima jumătate a lunii septembrie, accentul cade pe bunăstarea lor generală. Sunt necesare mici retușuri ici, colo. Pot apela la ajutorul unor persoane pricepute, mai ales că e foarte probabil să li se strice anumite obiecte prin casă: un televizor, un frigider, aspiratorul ș.a.m.d.

În cea de-a doua jumătate a lui septembrie, pentru Scorpioni apar tot felul de situații interesante din punct de vedere emoțional. Nativii de apă vor fi puși să se confrunte cu anumite greșeli ale trecutului.

ADVERTISEMENT

Este ultima ocazie pe care astrele le-o oferă acestor nativi să își recunoască greșelile. Dacă ratează și această ocazie, se poate spune că singuri și-au îngropat destinul.

Zilele norocoase și zilele ghinioniste

Zilele norocoase sunt 8, 18, 28 și 30 septembrie. Cifra 8 pare să le poarte noroc acestor nativi din moment ce norocul apare în special în zile care o conțin.

ADVERTISEMENT

Pe 8 și 18 pot rezolva probleme de natură financiară. Primesc tot felul de informații de mare folos care îi vor scoate din anumite dileme.

Pe 28 septembrie, Scorpionii întâlnesc o persoană specială, iar pe 30 au ocazia să cadă la pace cu cei cu care nu mai vorbeau.

Zilele ghinioniste sunt 11, 13, 14, 17, 25, 27 și 29 septembrie. Pe 11 și 13, Scorpionilor le este recomandat să evite achiziții mari și drumurile lungi.

Pe 14 și 17 septembrie, nativii de apă trebuie să evite cu orice preț certurile în familie. Nu sunt suficient de pregătiți să facă față anumitor reproșuri oricât de îndreptățite sau mai puțin îndreptățite ar fi acestea.

25, 27 și 29 septembrie sunt trei zile în care Scorpionii se confruntă cu evenimente ale trecutului pe care le credeau îngropate de mult. Trebuie să dea socoteală și să spună tot adevărul.

 

ADVERTISEMENT