Life

Zodia Scorpion în luna decembrie 2021. Atenție la neatenție!

Zodia Scorpion trebuie să fie cu ochii în patru în luna decembrie 2021. Multe dintre lucrurile pe care le face sau spune pot fi interpretate eronat și are de pierdut.
18.11.2021 | 12:41
Zodia Scorpion in luna decembrie 2021 Atentie la neatentie
Zodia Scorpion în luna decembrie 2021. Foto: astrotalk.com
ADVERTISEMENT

Pentru zodia Scorpion, luna decembrie 2021 va fi una extrem de încărcată. Nativii de apă au mult de tras la locul de muncă. Și, pe lângă asta, trebuie să facă față și unor situații incomode care pot apărea în familie.

Scorpionii sunt predispuși la a intra în conflicte foarte ușor dacă nu sunt atenți la… neatenție. De multe ori se aruncă în discuții fără să se documenteze ori o fac pe bravii eroi în cele mai nepotrivite momente.

ADVERTISEMENT

Nativii de apă trbeuie să își recunoască limitările, altfel nu îi va mai lua nimeni în serios, oricât de multe intenții bune ar avea.

Zodia Scorpion în luna decembrie 2021

În prima jumătate a lunii decembrie, Scorpionii sunt trași de mânecuță de persoanele din anturajul lor. Oamenii vor să le arate că merg pe o direcție greșită, încercând să îi învețe cum să renunțe la orgoliu și la ideile lor preconcepute.

ADVERTISEMENT

Până pe 15 decembrie, nativii de apă pot trece prin câteva dușuri reci, dar necesare pentru a se dezmetici, pentru a vedea realitatea așa cum este, nu cum și-au creionat-o în minte.

În a doua jumătate a lui decembrie 2021, pentru Scorpioni lucrurile se mai calmează. Întâlnirea cu oamenii dragi îi vor motiva mai mult ca oricând să schimbe puțin comportamentul pe care îl au, de cele mai multe ori la nervi.

ADVERTISEMENT

Tot în a doua parte a lunii se pot ivi situații extraordinare din punct de vedere financiar pentru acești nativi. Apar situații noi, interesante, oportunități pe care nu le pot rata sub nicio formă.

Sărbătorile de iarnă vor fi ceva mai liniștite. Revelionul s-ar putea să îi prindă undeva la o cabană, la munte.

ADVERTISEMENT

Zilele norocoase și zilele ghinioniste

Zilele norocoase pentru nativii de apă sunt 16, 17, 19, 25, 27 și 31 decembrie. Pe 16 și 17 decembrie pot veni bani frumoși în buzunarele lor.

ADVERTISEMENT

19 decembrie este o dată perfectă pentru cumpărături. Scorpionii își c0mpletează lista de necesar pentru sărbătorile de iarnă.

25 și 27 decembrie îi prinde în familie, iar pe 31 decembrie ciocnesc un pahar de șampanie alături de persoana iubită.

Zilele ghinioniste sunt 3, 5, 7, 8 și 11 decembrie. Pe 3 și pe 5, le este recomandat să nu ridice tonul la prieteni ori la colegii de la muncă. Au mult de pierdut dacă se rățoiesc.

Pe 7 și 8 decembrie, Scorpionii trebuie să evite cheltuielile nejustificate. 11 decembrie este o dată destul de proastă pentru a-și face planuri de călătorie.