Life

Zodia Scorpion în luna martie 2022. Succes pe toată linia!

Zodia Scorpion pășește în luna martie 2022 cu mai multă încredere în forțele sale ca niciodată. Este o perioadă excelentă la toate capitolele, una a reînnoirii, a succesului absolut!
15.02.2022 | 13:30
Zodia Scorpion in luna martie 2022 Succes pe toata linia
Zodia Scorpion în luna martie 2022. Foto: vecteezy.com
ADVERTISEMENT

Cei născuți în zodia Scorpion trebuie să se pregătească de distracție, pentru că luna martie va fi foarte bună pentru ei.

Prima jumătate a lunii vine cu niște responsabilități în plus la locul de muncă, dar nu atât de grele încât să nu le facă față. Vor dovedi că au suficiente idei și că sistemul lor de lucru este cel mai eficient.

ADVERTISEMENT

Până pe 15 martie, mulți Scorpioni s-ar putea îmbogăți. Unii chiar ar putea da peste o mină de aur. Evident, nu vorbim la propriu despre o mină de aur, ci despre o resursă financiară inepuizabilă.

Zodia Scorpion în luna martie 2022

Proiectele în care cred s-ar putea să le ofere din martie începând un confort monetar pentru următorii 10 ani.

ADVERTISEMENT

Nativii de apă visau de mult la o perioadă atât de bună. Nu s-au mai întâlnit cu astfel de momente din 2010 încoace. E adevărat că au mai avut ani buni, dar nu a mai existat o explozie de bine cum îi așteaptă în a treia lună a lui 2022.

În a doua jumătate a lunii, Scorpionii se vor concentra și asupra vieții afective. Devin mai deschiși spre dialog și mai cuceritori.

ADVERTISEMENT

Unii dintre bărbații Scorpion ar putea face pasul cel mare. Și anume, o cer în căsătorie pe aleasa inimii lor. Finalul de martie poate fi unul, așadar, cu pregătiri pentru nuntă.

Nativii de apă au parte de succes și pe plan amical. Scorpionii își fac tot felul de noi prieteni. Ies, în sfârșit, din carapacea în care s-au băgat singuri, proiectându-și tot felul de idei.

ADVERTISEMENT

Zilele norocoase

Zilele norocoase pentru nativii de apă sunt destul de multe: 1, 3, 9, 11, 14, 17, 20, 21, 28 și 30 martie 2022.

10 zile ale lunii sunt cu mult noroc pentru acești nativi așa că trebuie să profite din plin de ele.

Zilele de 1, 3 și 9 martie sunt foarte bune pentru lansări. Cei care vor să își promoveze propriile proiecte, să iasă în față cu ideile lor și să le prezinte mulțimii, să își aleagă una din aceste date.

11 și 14 martie sunt zile în care se umple pușculița. 17, 20 și 21 martie sunt zile foarte bune pentru cei care sunt singuri, în căutarea sufletului pereche.

Pe 28 și 30 martie, Scorpionilor le este recomandat să călătorească. Prind niște oferte turistice de nerefuzat.

În martie există o singură zi ghinionistă pentru Scorpioni: 6. Pe 6 martie, astrele îi atenționează să nu încerce să se implice în vreun conflict care nu le aparține, indiferent de intenție.

 

ADVERTISEMENT