Life

Zodia Scorpion și cele două lecții pe care le va primi de la viață până la final de an

15.09.2020 | 15:45
Zodia Scorpion si cele doua lectii pe care le va primi de la viata pana la final de an
Zodia Scorpion. Foto: amazon.com
ADVERTISEMENT

Zodia Scorpion nu poate încheia anul fără să învețe anumite lucruri de la viață. Tocmai de aceea, în ultimele trei luni din 2020 va avea parte de câteva dușuri reci care îi vor face pe cei născuți sub acest semn de apă să revină cu picioarele pe pământ.

Zodia Scorpion și lecțiile de viață ale anului

Primul lucru pe care trebuie să îl conștientizeze Scorpionii este că nu pot deține controlul asupra tuturor situațiilor. Le place să dea ordine, să fie mereu primii la orice ori să știe că pot controla orice acțiune, însă nu trebuie să fie așa.

ADVERTISEMENT

Nevoia de a manipula, de a fi mereu în pâine, de a ține în frâu până și destinele celorlalți trebuie să înceteze. Nu de alta, dar cu aceste tactici nu le va mai merge deloc bine în 2021.

Chiar dacă aceste tendințe le sunt cumva în sânge și nu le pot evita, este nevoie să renunțe la mare parte din aceste porniri ușor dictatoriale.

ADVERTISEMENT

Modestia, tot mai rară la acești nativi

Cea de-a doua lecție pe care vor trebui să o învețe este cea a modestiei. Trebuie să renunțe la a se lăuda cu ceea ce fac, dar cel mai grav este că  Scorpionii au început să se laude în cea mai mare a timpului cu performanțele celorlalți.

Acești nativi de apă ar trebui să lase rezultatele muncii lor să vorbească de la sine, să nu semnalizeze la fiecare mic succes pentru că ar putea duce la saturație.

ADVERTISEMENT

Modestia nu se aplică, în cazul lor, doar în ceea ce privește locul de muncă, ci și în viața de zi cu zi, în relațiile cu cei din jur. Scorpionii pot ajunge foarte ușor la tot felul de reproșuri atunci când nu le sunt recunoscute meritele, chiar dacă de multe ori vorbim despre niște gesturi banale, despre niște acțiuni cât se poate de firești.