Life

Zodia Scorpion și dragostea în 2021. Nu este un an bun pentru căsătorie

07.01.2021 | 17:34
Zodia Scorpion si dragostea in 2021 Nu este un an bun pentru casatorie
Zodia Scorpion. Foto: indastro.com
ADVERTISEMENT

Pentru zodia Scorpion, 2021 este anul reparațiilor din punct de vedere sentimental, deci e mai degrabă indicat să nu se aventureze în noi relații, mai ales cei care au avut de pătimit la capitolul dragoste în 2020.

Cu toate acestea, nu e indicat nici să se închidă de tot în ei și să nu lase șansa celorlalți să îi cunoască deoarece Scorpionii pot avea în continuare multe de oferit pe tărâmul amoros, chiar dacă are aripile rănite.

ADVERTISEMENT

Scorpionii se vor înțelege cel mai bine anul acesta cu Peștii și Capricornii, deci dacă vorbim despre o relație de iubire, va fi unul dintre acești nativi.

Zodia Scorpion și dragostea în anul 2021

Cu Capricornii, cei născuți sub semnul de apă ar putea crea o legătură extrem de puternică, o prietenie frumoasă care se poate transforma în altceva pe parcursul timpului.

ADVERTISEMENT

Scorpionii vor să dea totul în iubire, însă reticențele lor născute în urma dezamăgirilor din ultimul an îi face să fie ceva mai atenți la oamenii din jurul lor și îi vor spune analizării și examenelor mai mult ca niciodată.

Cu Peștii ar putea lega o frumoasă poveste de iubire abia la sfârșitul anului, când amândoi vor fi parcurs deja toate etapele necesare maturizării din punct de vedere sentimental.

ADVERTISEMENT

Alături de persoana potrivită, Scorpionii se vor putea redresa și financiar

Este un an al maturizării, așadar, al învățării gestionării propriilor sentimente și al modului în care aleg să trăiască viața de cuplu cu cineva.

Scorpionii sunt destul de tipicari și renunță foarte greu la ideile lor de dragul cuiva, oricât de îndrăgostiți ar fi, iar anul ăsta tocmai asta îi va învăța să facă: să fie mai maleabili, să lase de la ei mai mult pentru a nu distruge orice speranță la fericire.

ADVERTISEMENT

Scorpionii nu au un an extraordinar nici din punct de vedere financiar, însă nu e cazul să se panicheze. Găsesc mereu resurse să se ridice de jos, iar dacă au persoana potrivită aproape orice obstacol va fi mai ușor de depășit.

 

ADVERTISEMENT