Life

Zodia Scorpion și karma vieții. Care sunt cauzele neîmplinirilor sale

22.04.2021 | 11:56
Zodia Scorpion si karma vietii Care sunt cauzele neimplinirilor sale
Zodia Scorpion. Foto: freepik.com
ADVERTISEMENT

Zodia Scorpion se lovește de multe piedici în viața sa, în calea realizărilor pe care și le doresc, iar explicația pentru asta este karma de atașament posesiv de care trebuie să scape.

Nativii de apă sunt toată viața pe acest tip de karmă, despre care vom detalia mai multe lucruri în rândurile ce urmează.

ADVERTISEMENT

Karma de posesivitate vine din neîncrederea pe care oamenii o au în forțele lor, în capacitățile lor, dar ea poate fi sădită și de o doză crescută de histrionism, cum este, de altfel, cazul Scorpionilor.

Zodia Scorpion și karma vieții sale

Pentru a scăpa de atașamentul posesiv (aici includem în special dorința de a acumula cât mai multă avere, geloziile, invidia etc), Scorpionii trebuie să lupte în permanență cu demonii lor interiori.

ADVERTISEMENT

Au de făcut mereu alegeri dificile asta pentru că le consideră dificile. Orice lucru se poate transforma într-un capăt de lume, căci nativilor de apă le place să exagereze lucrurile și să le dramatizeze până la paroxism.

Cauzele neîmplinirilor Scorpionilor

Pentru unii, dramele lor pot părea amuzante, însă Scorpionii chiar le trăiesc cu intensitatea vizibilă și nu sunt încântați dacă cineva îi ia peste picior minimalizând o problemă care în realitate chiar este minoră.

ADVERTISEMENT

Cauzele neîmplinirilor lor sunt, așadar, lipsa de autostimă de cele mai multe ori (de asta devin atașați de anumiți oamenii, situații sau chiar bunuri materiale) și lipsa de perspectivă reală în viață.

Pentru a scăpa de acest tip de karmă, Scorpionii trebuie să le respecte libertatea celor din jur și să accepte că nu toată lumea va dansa după cum cântă ei, că este normal să existe opinii critice și că nu au dreptate întotdeauna.

ADVERTISEMENT

Procesul de învățare și de empatizare poate fi unul greoi pentru acești nativi, care adoră să fie în centrul atenției cu orice preț, chiar și dacă la un moment dat sunt părăsiți de toți prietenii.

Mai trebuie precizat faptul că acești nativi pot fi cei mai buni prieteni pe care i-ai putea avea în viața ta dacă reușești să le câștigi încrederea și să fii complicele lor.

 

ADVERTISEMENT