Life

Zodia Scorpion și latura sa ascunsă. Ce nu știai despre acest semn de apă

04.11.2020 | 12:45
Zodia Scorpion si latura sa ascunsa Ce nu stiai despre acest semn de apa
Zodia Scorpion. Foto: amazon.com
ADVERTISEMENT

Zodia Scorpion, considerată de foarte mulți drept cea mai periculoasă dintre cele 12 semne, ascunde câteva lucruri pe care oamenii nu le-ar bănui la prima vedere. Să cunoaștem mai bine acest semn de apă!

Marea problemă a Scorpionilor este faptul că simt că nu sunt apreciați cum ar trebui. Sunt destul de manipulatori emoțional și reușesc să obțină multe lucruri prin victimizare, recurgând deseori la minciuni bine gândite pentru a avea câștig de cauză.

ADVERTISEMENT

Sunt foarte buni oratori și fac pe dracul în patru dacă vor să aibă dreptate. Scorpionii sunt acei oameni care nu se satură niciodată de ceartă și sunt capabil să mențină viu un conflict până îl epuizează pe cel din fața lui.

Zodia Scorpion, nesigură și temătoare, însă puternică în aparență

Nativii de apă reușesc să nu transmită cum sunt ei, de fapt, adică nesiguri și temători, mai ales cu privire la confortul lor financiar.

ADVERTISEMENT

Pentru bani sunt capabili să trădeze pe oricine, căci nu își imaginează să nu îi aibă, plus că nicioată nu sunt de ajuns pentru ei.

Scorpionii duc multe conflicte de-a lungul vieții și toate pornesc de la niște fleacuri, însă au talentul de a face de multe ori din țânțar armăsar.

ADVERTISEMENT

Banii, marea lor preocupare

Pentru persoanele născute sub acest semn de apă lucrurile devin complicate atunci când cineva intuiește ce anume ascund sau care este adevărul din spatele vorbelor lor bine ticluite pentru a face impresie, pentru a-i mișca emoțional pe ceilalți.

Atunci când sunt descoperiți dau în retragere și reconfigurează toată povestea, evident victimizându-se din nou.

ADVERTISEMENT

Este foarte greu de tratat o problemă cu un Scorpion. Încăpățânarea specifică acestui semn zodiacal îi face pe cei din jur fie să le dea dreptate doar ca să scape de gura lor, fie să îi ignore. Cea de-a doua variantă este cea mai dureroasă pentru histrionicul Scorpion.

Așadar, chiar dacă nu par, Scorpionii au multe temeri, iar principala lor preocupare în viață este banul.

 

ADVERTISEMENT