Life

Zodia Taur în luna ianuarie 2022. Probleme cu banii și discuții aprinse în familie

Zodia Taur are parte de un ianuarie 2022 destul de complicat din multe puncte de vedere. Banii reprezintă principala problemă, de la care pornesc toate certurile.
14.12.2021 | 10:21
Zodia Taur in luna ianuarie 2022 Probleme cu banii si discutii aprinse in familie
Zodia Taur în luna ianuarie 2022. Foto: news.amomama.com
ADVERTISEMENT

Zodia Taur are un ianuarie 2022 destul de dificil. Totul pornește de la bani, căci aceștia vor realiza că unele cheltuieli făcute la finalul anului 2021 au fost nejustificate.

Taurii tind să paseze vina spre oamenii din jurul lor pentru achizițiile făcute. Cele mai multe discuții sunt purtate cu persoana iubită sau părinții.

ADVERTISEMENT

Prima jumătate a lui ianuarie va fi una plină de bătăi de cap. Dincolo de problemele financiare, acești nativi află câteva lucruri care nu sunt pe placul lor legat de locul de muncă.

Zodia Taur în luna ianuarie 2022

Mulți nativi de pământ primesc sarcini în plus, iar asta îi poate demotiva și vor cere o mărire salarială. Nu acceptă ca responsabilitățile lor să crească, iar banii să fie aceiași.

ADVERTISEMENT

Mai mult, apar câteva conflicte și cu anumiți prieteni. Taurii nu împart aceeași viziune cu privire la anumite aspecte fundamentale și pot intra în clinciuri cu cei apropiați.

În a doua jumătate a lunii, nativii de pământ vor încerca să se detașeze de probleme, însă se vor lovi de alte provocări. Cineva din anturajul lor le va face anumite confesiuni care s-ar putea să-i dea peste cap.

ADVERTISEMENT

Taurii descoperă anumite trădări la care nu se așteptau, bârfe și glume de prost gust spuse despre ei. Unii s-ar putea să aibă dorință de răzbunare și vor începe un adevărat război cu oamenii care le-au purtat sâmbetele.

După data de 15 ianuarie 2022, Taurii primesc și câteva vești bune. Grijile pe care și le-au făcut pentru sănătatea cuiva din familie se dovedesc a fi pură panică.

ADVERTISEMENT

Zilele norocoase și zilele ghinioniste

Zilele norocoase pentru Tauri sunt 8, 14 și 27 ianuarie 2022. Pe 8 ianuarie, nativii venusieni primesc asigurări cu privire la confortul lor la locul de muncă. Unii colegi se apropie de ei și le dau o mână de ajutor în sarcinile multe și grele pe care le au de îndeplinit.

Pe 14 ianuarie, acești nativi petrec momente romantice cu persoana iubită. Pe 27, Taurii scapă de multe griji, chiar și unele financiare.

Zilele ghinioniste sunt ceva mai multe: 1, 3, 13, 18, 19, 22, 24 și 31 ianuarie. În toate aceste zile, Taurilor li se recomandă să evite pe cât posibil să intre în conflicte, să nu ridice tonul și să nu răspundă provocărilor. Sunt zile în care pot pierde tot ce au clădit cu trudă în ultimii ani. Răbdarea este cheia rezistenței.

ADVERTISEMENT