Life

Zodia Taur în 2021. Cele mai favorabile luni. Ce i se întâmplă la vară

11.11.2020 | 11:35
Zodia Taur in 2021 Cele mai favorabile luni Ce i se intampla la vara
Zodia Taur. Foto: horoscope-divination.com
ADVERTISEMENT

Zodia Taur va avea un 2021 de neuitat. Multe din lucrurile pe care și le-a propus în anii anteriori se vor concretiza, în sfârșit, și va avea parte de liniștea mult visată. Există, totuși, câteva luni în care va trebui să treacă peste niște obstacole.

Taurii au parte de un an nou destul de promițător din toate punctele de vedere. Vor avea ocazia să își schimbe viața în bine, să facă o serie de achiziții importante, ba chiar să se mute într-o casă nouă, mai frumoasă și mai spațioasă.

ADVERTISEMENT

Ianuarie: Prima lună din an vine cu foarte multă muncă. Se poate spune că abia vor face față la câte lucruri vor avea de îndeplinit. Vor fi oamenii de bază toată luna.

Zodia Taur în 2021: vara fericirii

Februarie: Luna iubirii vine cu cadouri neașteptate din partea persoanei iubite, iar Taurii care nu formează o relație și-ar putea găsi acum dragostea.

ADVERTISEMENT

Martie: Luna aceasta vine și ea cu câteva surprize plăcute. Este o lună în care Taurii vor cădea la pace cu anumite persoane cu care aveau o relație destul de complicată.

Aprilie și mai: În aceste două luni, Taurilor le este recomandat să învețe, să își facă planuri, să tragă din greu pentru marele proiect din mintea lor.

ADVERTISEMENT

Iunie, iulie și august: Vara vine cu multe lucruri bune pentru nativii de pământ. Unii dintre ei s-ar putea căsători, iar alții se stabilesc la casele lor. Este o perioadă extraordinară din toate punctele de vedere.

Cumpene grele în septembrie și octombrie

Septembrie: Această lună vine cu mici cumpene. Ar pytea afla despre niște probleme de sănătate ale unor persoane dragi, dar nu trebuie să intre în panică.

ADVERTISEMENT

Octombrie: A doua lună de toamnă din 2021 vine cu provocări destul de dure la locul de muncă. Vor simți că lucrurile s-au schimbat în defavoarea lor și vor trebui să ia o decizie crucială.

Noiembrie: Totul revine la normal după primele două luni de toamnă destul de grele. Taurii respiră ușurați.

Decembrie: Cei născuți sub acest semn de pământ încheie anul în glorie. Au bani și oamenii de care au nevoie aproape, iar asta e tot ce contează.

 

ADVERTISEMENT