Life

Zodia Taur în luna august 2021. Lupa astrelor cade pe viața amoroasă

Zodia Taur va avea un august 201 plin de provocări în zona amoroasă.
10.07.2021 | 20:25
Zodia Taur in luna august 2021 Lupa astrelor cade pe viata amoroasa
Zodia Taur în luna august 2021. Foto: qoto.org
ADVERTISEMENT

Pentru zodia Taur, luna august 2021 va fi una spectaculoasă din punct de vedere amoros. Lucrurile vor evolua favorabil mai ales în cazul nativilor de pământ care de la o vreme încoace se plâng că nu au noroc în dragoste.

Prima jumătate a lunii august 2021 va fi dedicată în totalitate laturii spirituale ale vieții. Nativii de pământ se vor refugia în tot felul de activități care au rolul de a le dezvălui care este menirea lor spirituală în această lume.

ADVERTISEMENT

Taurii tineri vor descoperi caare sunt domeniile unde sunt cei mai eficienți. Mulți se pregătesc pentru examene importante, pentru recunoașterea muncii și a pregătirii lor.

Zodia Taur în luna august 2021

Lucrurile se vor concretiza încetul cu încetul. Acești nativi trebuie doar să fie atenți la ce se întâmplă în jurul lor și să prindă din mers totul.

ADVERTISEMENT

Tot în prima jumătate a lunii august, nativii de pământ vor desluși anumite mistere legate de trecutul unei persoane dragi. Scapă de dileme, iar odată ce află adevărul renunță la prejudecăți.

A doua jumătate a lunii august va fi una excelentă pentru Taurii care sunt în căutarea marii iubiri. Vor cunoaște dragostea vieții lor. Perioada 15-31 august este, de altfel, foarte bună pentru cei care vor să își oficializeze relația în vreun fel.

ADVERTISEMENT

Acești nativi trec prin tot felul de etape, iar unii le pot arde. Nu e exclus ca unii Tauri să redescopere iubirea ori să vadă lucrurile cu alți ochi. Ceea ce altădată nu iertau într-o relație, acum vor trece cu vederea.

Zile norocoase și ghinioniste pentru nativii de pământ

Putem vorbi despre o oarecare maturizare emoțională în rândul Taurilor. Nativii de pământ au toate elementele favorabile de partea lor și trebuie doar să își dorească anumite lucruri pe plan amoros, iar acestea se vor îndeplini.

ADVERTISEMENT

Zilele norocoase pentru acești nativi venusieni sunt 6, 9, 11, 14 și 25 august. Pe 6 și 9 sunt avantajați Taurii care dau examene, cei care sunt puși pe studii. Pot obține diplome ori alte forme de recunoașterea a cunoștințelor lor.

Pe 11, 14 și 25m august sunt avantajați din punct de vedere financiar și amoros. Au parte de lucruri extraordinare.

Zilele mai puțin norocoase sunt 13, 16, 18 și 21 august. Pe 13 și 16 trebuie să evite călătoriile lungi. Pe 18 august ar fi bine să nu cheltuiască bani inutil, iar pe 21 august să nu facă promisiuni luați de val.

 

ADVERTISEMENT