Life

Zodia Taur în luna august 2022. Decizii majore legate de carieră

Zodia Taur ia decizii importante în luna august 2022. Nativii de pământ sunt deciși să se apuce de lucruri noi. Cariera lor va atinge un punct culminant!
12.07.2022 | 14:26
Zodia Taur in luna august 2022 Decizii majore legate de cariera
Previziuni pentru zodia Taur: august 2022. Foto: thefactsite.com
ADVERTISEMENT

Pentru zodia Taur, luna august 2022 vine cu provocări uriașe. Nativii de pământ se pun serios pe treabă în timp ce alții petrec în concedii.

Zodia Taur în luna august 2022: provocări mari pe final de vară

Taurii acționează întotdeauna diferit de ceilalți. Ei își fac vara sanie și iarna car, iar în august vor munci intens pentru ca în următoarele luni să stea liniștiți, să fie confortabili.

ADVERTISEMENT

Prima jumătate a lui august aduce oportunități noi în cariera Taurilor. Venusienii zodiacului sunt hotărâți să dovedească tot ce pot face, iar cei care credeau că sunt foarte pricepuți în munca pe care o depun  vor fi surprinși. Încă n-au văzut toate capabilitățile Taurilor!

Până pe 15 august, acești nativi reușesc să se implice în tot felul de noi activități. Au atât de multă energie încât îi vor inspira și pe alții. Sunt foarte buni motivatori și, în general, îi trag pe ceilalți după ei.

ADVERTISEMENT

În a doua jumătate a lunii august, Taurii fac tot felul de achiziții de care au nevoie. Unele dintre cumpărături au fost destul de vânate încă de la începutul anului.

Nativii de pământ sunt extrem de împliniți, așadar, pe plan profesional, în cea de-a 8-a lună a acestui an.

ADVERTISEMENT

Tot în a doua parte a lunii, aproape de începutul lui septembrie 2022, acești nativi pot întâlni pe cineva potrivit sufletului lor. Cei care nu și-au găsit încă dragostea vor avea parte de o mare surpriză.

Zilele norocoase și zilele ghinioniste

Zilele norocoase pentru Tauri sunt 6, 7, 10, 19, 22 și 26 august 2022. Pe 6 și 7 vor încheia contracte importante, înțelegeri destul de bune, care le vor asigura confortul financiar până la sfârșitul anului.

ADVERTISEMENT

Zilele de 10 și 19 august sunt bune pentru scurte escapade la munte sau la mare. Ziua de 22 august vine cu momente romantice, iar pe 26 e posibil să primească daruri.

Zilele ghinioniste sunt 11, 13, 14 și 17 august. Pe 11 și 13, Taurilor li se recomandă să nu împrumute pe nimeni cu bani. Banii pe care îi dau în aceste zile nu se vor mai întoarce repede în buzunarele lor.

14 și 17 august sunt date în care nativii de pământ au o predispoziție destul de proastă. Riscă să se certe ușor cu toată lumea.

 

ADVERTISEMENT