Life

Zodia Taur în luna iulie 2022. Dispar orgoliile, apar remușcările

Zodia Taur pășește în luna iulie 2022 cu mai multă deschidere față de cei din jur, după ce au primit tot felul de reproșuri legate de comportamentul cu apropiații.
14.06.2022 | 13:28
Zodia Taur in luna iulie 2022 Dispar orgoliile apar remuscarile
Zodia Taur în luna iulie 2022. Foto: shape.com
ADVERTISEMENT

Pentru zodia Taur, luna iulie 2022 tinde să fie ceva mai bună față de iunie, doar că de data aceasta apar niște remușcări ici, colo.

Zodia Taur în luna iulie 2022

Taurii decid să renunțe la orgoliu, să fie mai deschiși spre dialog. Prima jumătate a lui iulie va fi una de conștientizare a greșelilor pe care nativii de pământ le-au făcut până acum.

ADVERTISEMENT

Unele dintre acele erori nu mai pot fi reparate, fapt pentru care vor avea tot felul de remușcări. Taurii vor încerca să se revanșeze în felul lor față de persoanele pe care le-au supărat.

Unii dintre acești nativi s-ar putea chiar să exagereze cu părerile de rău. Astrele îi sfătuiește să nu sară de la o extremă la alta, ci să se poarte cât se poate de firesc. Până la urmă, a greși e omenește. Faptul că își vor recunoaște păcatele va fi mai mult decât suficient, deci nu este cazul să se automutileze sufletește în fața celorlalți.

ADVERTISEMENT

În a doua jumătate a lunii lui Cuptor, nativii de pământ prind curaj să se apuce de niște proiecte pe care le-au lăsat în stand-by. Multe din grijile lor financiare vor dispărea treptat. Vin promisiuni de măriri salariale pentru cei care au tras din greu în ultimul an.

Zilele norocoase și zilele ghinioniste

Zilele norocoase pentru Tauri sunt 7, 8, 14, 16, 22 și 27 iulie 2022. Pe 7 și 8 au parte de câteva întâlniri importante pentru viitorul lor profesional. Oamenii cu care se văd își vor pune amprenta în mod pozitiv asupra lor.

ADVERTISEMENT

Pe 14 iulie, Taurii investesc în ceva de durată. Ziua de 16 va fi dedicată persoanei iubite. 22 și 27 iulie sunt două date perfecte pentru a-și satisface anumite dorințe ori capricii.

Zilele ghinioniste sunt 3, 11, 13, 18 și 30 iulie. Pe 3 iulie, Taurii trebuie să evite deplasările pe distanțe lungi. Nu de alta, dar unele drumuri le vor face degeaba.

ADVERTISEMENT

11 și 13 sunt două zile complet nepotrivite pentru a cere să li se facă dreptate, indiferent despre ce temă e vorba. 18 și 30 iulie sunt zile în care trebuie să fie extrem de atenți la oamenii cărora se confesează. Sunt mulți șerpișori în preajma lor!

ADVERTISEMENT