Life

Zodia Taur în luna noiembrie 2021. Greutățile abia de acum încep!

Zodia Taur va avea în luna noiembrie 2021 parte de o acutizare a problemelor la muncă, dar și în relațiile personale.
20.10.2021 | 14:25
Zodia Taur in luna noiembrie 2021 Greutatile abia de acum incep
Zodia Taur în luna noiembrie 2021. Foto: wikijob.co.uk
ADVERTISEMENT

Zodia Taur va trece prin momente dificile în luna noiembrie 2021. Va fi pusă în tot felul de situații la limită și se va concentra pe lucruri de care în mod normal nu s-ar fi ocupat.

Pentru Tauri, prima jumătate a lunii noiembrie va fi pusă sub semnul întrebării din punct de vedere financiar. Vor trebui să facă mai multe economii, să facă mai multe compromisuri pentru confortul lor economic.

ADVERTISEMENT

Pentru acești nativi, lucrurile se vor dezvolta ceva mai greoi. Vor pune în lumină nereușitele din viața lor, dar și succesele.

Zodia Taur în luna noiembrie 2021

Niște persoane bine intenționate s-ar putea să îi ajute, însă din cauza reticenței lor, se vor arici și vor pierde oportunități de aur.

ADVERTISEMENT

Nativii de pământ trebuie să fie extrem de atenți ce fel de decizii vor lua în perioada următoare. Nu vor mai putea tărăgăna anumite procese și se vor duce în niște zone destul de neconvingătoare.

Din punct de vedere profesional, vor simți că își pierd autoritatea și vor avea parte de niște dușuri reci. Taurii realizează într-un târziu că nu toate lucrurile depind de ei și nu ar trebui să își aroge anumite merite de fiecare dată.

ADVERTISEMENT

Pentru acești nativi, a doua jumătate a lunii va veni cu probleme de comunicare pe plan personal. Capriciile lor nu vor mai fi acceptate de partenerul de viață, în cazul celor căsătoriți.

Nativii de pământ vor fi puși la zid pentru modul impetuos în care se adresează, pentru stilul acaparator care nu poate fi tolerat la nesfârșit.

ADVERTISEMENT

Zilele norocoase și zilele ghinioniste

Zodiile norocoase pentru Tauri sunt 8, 18, 23 și 28 noiembrie. Pentru zilele de 8 și 18 noiembrie, Taurii trebuie să se pregătească de cumpărături.

Le vin niște bănuți în conturi și e bine să profite de ofertele pe care le găsesc în magazine. Pe 23 noiembrie au parte de momente romantie, iar pe 28 pot merge într-o excursie surpriză.

Zilele ghinioniste sunt 13, 14, 21 și 30 noiembrie. Pe 13 și 14, Taurii trebuie să evite cu orice preț să se contreze cu colegii de la locul de muncă.

Vor avea numai de pierdut dacă vor avea senzația că dreptatea e doar de partea lor. Pe 21 și 30 noiembrie 2021, Taurii să evite să facă investiții majore. Nu sunt zile bune pentru achiziții.

ADVERTISEMENT