Life

Zodia Taur în luna octombrie 2022. Norocul la bani e garantat!

Ce aduce pentru zodia Taur luna octombrie 2022? Previziuni complete pentru persoanele născute sub acest semn de pământ.
12.09.2022 | 17:36
Zodia Taur in luna octombrie 2022 Norocul la bani e garantat
Zodia Taur în luna octombrie 2022. Foto: factsite.com
ADVERTISEMENT

Pentru zodia Taur, octombrie vine cu bani, cu oportunitatea de a se îmbogăți. Chiar dacă e o lună excelentă din punct de vedere financiar, există câteva lucruri care nu vor fi tocmai pe placul nativilor de pământ.

Zodia Taur în luna octombrie 2022

În prima parte a lui octombrie, Taurii descoperă câteva secrete care le pot aduce bani frumoși. Acești nativi se învârt bine și vor reuși să le dovedească tuturor că se pot descurca și singuri.

ADVERTISEMENT

Până pe 15 octombrie, majoritatea nativilor de pământ vor avea parte de o evoluție fantastică strict legată de bani. La celelalte capitole, lucruri sunt ceva mai nuanțate.

Dacă pe partea economică totul e în favoarea lor, când vine vorba de latura sentimentală, li se poate complica viața.

ADVERTISEMENT

Relațiile cu cei din jur s-ar putea să sufere niște schimbări din cauza diferențelor de viziune. Taurii nu vor să mai lase de la ei când abordează anumite subiecte sensibile.

Zilele norocoase și zilele ghinioniste

Orgolioși din fire, s-ar putea ca în octombrie să se implice în niște dezbateri ce se pot lăsa cu mici drame. Unii dintre Tauri s-ar putea să își găsească nașul în cele mai neașteptate contexte.

ADVERTISEMENT

În a doua jumătate a lui octombrie, nativii de pământ se vor confrunta cu niște reproșuri din partea prietenilor ori a sufletului lor pereche.

Unele probleme nerezolvate la timpul lor le-ar putea da de acum bătăi de cap.

Zilele norocoase pentru Tauri sunt 8, 9, 18, 22 și 23 octombrie. Zilele ghinioniste sunt 1, 4, 13, 15, 27, 29 și 30 octombrie. În zilele de 8 și 9 atrag banii ca un magnet. Pe 18, Taurii pot începe un proiect de anvergură. 22 și 23 sunt zile bune pentru cei care vor să călătorească.

ADVERTISEMENT

Zilele de 1 și 4 octombrie sunt proaste pentru Taurii care vor să rezolve chestiuni birocratice. 13, 15 și 27 octombrie sunt date nepotrivite pentru cei care vor să se implice în anumite dezbateri sensibile. 29 și 30 octombrie sunt două zile în care Taurii trebuie să se ferească să facă promisiuni prea mari!

ADVERTISEMENT