Life

Zodia Taur în luna septembrie 2021. Bătălii grele la orizont

Zodia Taur are un septembrie plin de provocări, iar marile bătălii vor fi în special în zona muncii.
16.08.2021 | 17:30
Zodia Taur in luna septembrie 2021 Batalii grele la orizont
Zodia Taur în luna septembrie 2021. Foto: kidadl.com
ADVERTISEMENT

Zodia Taur are în față un septembrie 2021 în care trebuie să facă eforturi considerabile pentru a-și recăpăta anumite poziții în societate.

Nativilor de pământ li se vor pune în evidență o serie de lucruri pe care le-au ignorat din varii motive încă de la începutul anului.

ADVERTISEMENT

Prima jumătate a lui septembrie va fi pentru Tauri excelentă în gestionarea relațiilor cu rudele de gradul 1 și 2, dar extrem de complicată privind legăturile cu colegii de muncă și anumiți prieteni.

Zodia Taur în luna septembrie 2021

Pentru acești nativi, până pe 15 septembrie li se arată tot felul de semnale că trebuie să schimbe modul în care abordează problemele.

ADVERTISEMENT

Unele lucruri nu pot fi rezolvate prin tonul răstit și nici prin aruncarea în cârca altora a responsabilităților lor.

Din 15 septembrie încolo, lucrurile se vor mai ameliora în relațiile de serviciu. Taurii vor descoperi câteva elemente vitale pentru a-și salva imaginea pe ultima sută de metri.

ADVERTISEMENT

Pentru ei, a doua jumătate a lui septembrie se va axa pe găsirea de soluții pentru orice. Pot apărea în a doua jumătate a lunii probleme noi, de data asta în familie.

Se pot da anumite dispute, bătălii foarte dure mai ales la bilanțul costurilor făcute în familie. Taurii ajung la concluzia că trebuie să schimbe complet felul în care își gestionează finanțele.

ADVERTISEMENT

Tot în a doua jumătate a lui septembrie se pot lovi de o serie de situații neplăcute în privința anumitor promisiuni neonorate. Unele persoane le vor bate obrazul și le vor aminti că nu și-au respectat cuvântul dat.

Zilele norocoase și zilele ghinioniste

Zilele norocoase sunt 4, 6, 18 și 21 septembrie. Pentru ei, acestea sunt zilele în care sunt încurajați să dea tot ce e mai bun la locul de muncă. Vor avea ocazia să dovedească de ce sunt în stare cu adevărat.

Sunt zile prielnice pentru a repara și anumite greșeli făcute pe plan relațional. Pe 18 și 21 septembrie pot apărea evenimente favorabile legate de cămin ori familie.

Zilele ghinioniste sunt 14, 15, 17 și 23 septembrie. Pe 14 și 15 trebuie să evite cu orice preț cheltuielile nejustificate, iar pe 17 și 23 septembrie călătoriile lungi. În a doua jumătate a lui septembrie, Taurilor li se recomandă să nu pornească la drum decât în situațiile în care nu pot amâna prezența lor într-un anumit loc ori e vorba despre o anumită urgență.

 

ADVERTISEMENT