Life

Zodia Taur în toamna anului 2022. Octombrie aduce bani, noiembrie vine cu certuri în familie

Zodia Taur va avea parte de lucruri frumoase, dar și de aspecte mai puțin pozitive în toamna anului 2022. Au ocazia să rezolve multe probleme, chiar dacă asta presupune să se impună într-un mod nu tocmai plăcut.
11.08.2022 | 10:28
Zodia Taur in toamna anului 2022 Octombrie aduce bani noiembrie vine cu certuri in familie
Zodia Taur în toamna anului 2022. Foto: goodfon.com
ADVERTISEMENT

Zodia Taur pășește în toamna anului 2022 cu mai multă încredere, cu mai mult optimism, însă energiile pozitive se vor estompa undeva după a doua jumătate a lui octombrie.

Zodia Taur în toamna anului 2022

În luna septembrie, nativii de pământ vor reuși să se focuseze pe lucrurile restante din viața lor. Vor recupera timp prețios și se vor bucura de ajutor. Cei din jur le vor arăta respectul cuvenit și îi vor încuraja de la bun început indiferent ce decizie profesională vor lua.

ADVERTISEMENT

Până pe 15 septembrie, Taurii au toate șansele să înceapă inclusiv o nouă poveste de iubire ori să dea un refresh celei pe care o trăiesc acum. Acești nativi guvernați de Venus devin mai lipicioși, mai afectuoși, mai atenți la dorințele sufletului lor pereche ori a partenerului care va veni în viața lor.

Octombrie este o lună extrem de benefică din punct de vedere financiar. Taurii au de-a face cu noi oportunități de a face bani, de care vor profita din plin. Pentru ei, lucrurile tind să se rezolve cât ar pocni din degete.

ADVERTISEMENT

Noiembrie, lună anevoioasă

Tot în octombrie, mulți Tauri care nu au reușit să se bucure de vacanța de vară s-ar putea să profite de pozitivitatea care îi înconjoară. Vor porni într-o excursie de neuitat. Poate fi vorba despre un city-break în străinătate ori de o ”fugă” pe o insulă exotică, unde în acea lună e cald.

Noiembrie e, însă, o lună cu peripeții și cu provocări de toate felurile. Apar certuri în familie, în mare parte de la bani. Taurii se vor poziționa mai dur de data aceasta, vor pune, cum s-ar spune, piciorul în prag.

ADVERTISEMENT

Toată luna noiembrie va fi una extrem de anevoioasă. Totuși, e o ocazie bună pentru a rezolva absolut toate problemele pe care le-au lăsat de izbeliște de-a lungul anului.

Toamna acestui an va fi, așadar, pentru Tauri una plină de provocări la toate capitolele.