Life

Zodia Taur în vara anului 2022. Succes profesional în luna august

Zodia Taur trăiește fiecare zi din vara anului 2022 la intensitate maximă. Luna august va fi cea mai de succes pentru nativii de pământ. Iunie e o lună un pic mai complicată.
10.05.2022 | 15:19
Zodia Taur in vara anului 2022 Succes profesional in luna august
Zodia Taur în vara anului 2022. Foto: the-sun.com
ADVERTISEMENT

Zodia Taur va avea parte în vara anului 2022 de tot felul de trăiri. Următoarele trei luni vor clarifica multe din dubiile sale sentimentale, dar își va face un drum corect și din punct de vedere profesional.

Zodia Taur în vara anului 2022

Nativii de pământ mai au de dat niște bătălii destul de importante în luna iunie. Această lună vine cu tensiuni mai ales pe plan amoros. Nici relațiile cu prietenii sau colegii de muncă nu vor fi extraordinare pentru Tauri.

ADVERTISEMENT

Până la jumătatea lunii iunie vor apărea tot felul de discuții care s-ar putea să le afecteze imaginea publică. Taurii vor lua măsuri și se vor impune, mai ales că vor auzi tot felul de născociri despre ei pe care nu le pot trece cu vederea.

Zilele de 13 și 14 iunie sunt cele mai tensionate, zile care pot veni cu un blocaj emoțional destul de puternic. În situații de criză, nativii de pământ tind să se crispeze, dar acum s-ar putea să primească o forță de nicăieri și să le arate celor din jur că s-au înșelat în privința lor.

ADVERTISEMENT

Luna iulie vine cu tot felul de remușcări pentru acești nativi. Este o lună de reparații mai ales la capitolul sentimental. Vor recunoaște anumite greșeli pe care le-au făcut, lăsând loc de „Bună ziua”.

Finalul lunii lui Cuptor aduce câteva oportunități de călătorie, de relaxare alături de partenerul de viață. Acești nativi sunt avantajați în dragoste mai ales după data de 20 iulie.

ADVERTISEMENT

Luna august, una de muncă, nu de vacanțe

Așadar, în iulie lucrurile se mai așază în viețile lor. Cei care sunt singuri s-ar putea să fie săgetați de Cupidon. Își pot găsi marea iubire fix unde nu se așteaptă. Trebuie doar să aibă răbdare și să se lase purtați de val.

Luna august este pentru mulți una de concedii, nu și pentru Tauri neapărat. Ei vor trage mai mult în această lună căci se ivește o oportunitate unică în calea lor.

ADVERTISEMENT

Vor avea parte de un salt uriaș în carieră, motiv pentru care nu prea vor avea timp de excursii.