Life

Zodia Taur la tinerețe și la bătrânețe. Cu ce se confruntă toată viața

19.10.2020 | 12:14
Zodia Taur la tinerete si la batranete Cu ce se confrunta toata viata
ADVERTISEMENT

Zodia Taur își găsește cu greu locul în viață, asta pentru că încă din adolescență își face niște idei preconcepute despre oameni și despre cum merg lucrurile, lucru care poate fi ca o piatră de moară în rucsacul ei.

Zodia Taur și crucea lor supremă

Taurii sunt extrem de conștiincioși, de sârguinicioși, de muncitori pe tot parcursul vieții. Dacă vrei să faci treabă de calitate, sună un Taur, însă să nu te aștepți la lapte și miere, căci orgoliul lui este cât Casa Poporului!

ADVERTISEMENT

Marea problemă a Taurilor, cea care îi va urmări până la bătrânețe, este felul în care se poziționează față de ceilalți.

Întotdeauna se simte fie nedreptățit, fie superior, însă toate acestea vin dint-un complex de inferioritate.

ADVERTISEMENT

Oricât de multe lucruri ar reuși în viață, oricât de multe realizări ar avea, Taurii se vor simți mereu în plus ori vor avea senzația că nu au făcut suficient, că nu sunt suficient de buni, de respectați și de apreciați.

Acest conflict psihologic îi va pândi în permanență, iar el se va atenua doar dacă vor ști să se înconjoare de oameni care să îi facă să privească lucrurile cu alți ochi.

ADVERTISEMENT

Cel mai mult țin la familie

Taurii își pierd empatia pe măsură ce îmbătrânesc și asta pentru că după ce cunosc mai mulți oameni se simt tot mai dezamăgiți de ei.

Vor lupta pentru ei și familia lor, dar niciodată nu se vor apleca la problemele celorlalți și nu neapărat din egoism sau răutate, ci din frica de a nu fi din nou dezamăgiți.

ADVERTISEMENT

La bătrânețe, Taurii tind să fie destul de conservatori, de legați de glie și strâng tot ce pot strânge pentru a lăsa o moștenire cât mai mare urmașilor, căci dacă țin la ceva cu adevărat este la copiii lor.

Așadar, Taurii trebuie să scape de anumite complexe pentru a trăi în armonie cu ei înșiși. Aceasta este cea mai mare cruce, una pe care și-o construiesc singuri și apoi o cară încă din copilărie.

 

ADVERTISEMENT