Life

Zodia Taur în luna februarie 2022. Schimbări uriașe pe plan sentimental

Zodia Taur va avea un februarie 2022 marcat de schimbări pe plan sentimental. Lucrurile decurg așa cum nu se așteptau. Cei singuri își găsesc fericirea.
11.01.2022 | 10:41
Zodia Taur in luna februarie 2022 Schimbari uriase pe plan sentimental
Zodia Taur în luna februarie 2022. Foto: listland.com
ADVERTISEMENT

Zodia Taur are numai motive de bucurie în luna februarie 2022. Totul se va schimba în bine pe plan amoros. Întrucât nu pot avea parte de noroc pe toate planurile, vor scârțâi la capitolul profesional.

Luna februarie vine cu multe lecții de viață pentru Tauri. Nativii de pământ învață să se poziționeze cu mai multă atenție în anumite situații în care li se solicită punctul de vedere.

ADVERTISEMENT

Au de făcut o serie de alegeri, iar pentru unele dintre decizii se vor consulta cu cei din jur. Lucrurile pot scăpa de sub control la locul de muncă, în sensul că nu se vor înțelege bine cu toți colegii și nu vor avea capacitatea să ascundă asta.

Zodia Taur în luna februarie 2022

Nativii de pământ nu vor să mai lase de la ei, să le cânte în strună celor din jur. Se vor impune cu riscul de a părea oaia neagră la serviciu.

ADVERTISEMENT

Pentru unii dintre colegi, Taurii pot deveni un exemplu de cum trebuie să îți revendici drepturile, să-ți păstrezi locul. Pentru alții, vor fi un real pericol.

Cele mai frumoase lucruri se întâmplă în dragoste. Cei care formează un cuplu s-ar putea să se logodească ori chiar să se căsătorească în una din zilele dedicate iubirii, pe 14 sau pe 24 februarie.

ADVERTISEMENT

Cei care sunt singuri întâlnesc pe cineva și sunt extrem de entuziasmați de acea persoană. Vor începe o relație serioasă undeva spre finalul lunii.

Zilele norocoase și zilele ghinioniste

Zilele norocoase pentru Tauri sunt 3, 17, 18, 24 și 27 februarie. Pe 3 februarie, Taurii primesc niște bani de care au și uitat. O datorie mai veche le este returnată.

ADVERTISEMENT

17 și 18 februarie sunt două date excelente pentru Taurii care vor să demareze o afacere proprie. Pe 24 și 27 februarie, acești nativi trăiesc momente frumoase alături de persoana iubită.

Zilele ghinioniste sunt 1, 13, 15, 21 și 28 februarie. Pe 1 februarie, Taurii trebuie să evite certurile la locul de muncă. Pot ieși prost din anumite discuții.

13 și 15 februarie 2022 sunt alte două date în care se acumulează tensiunea în jurul lor. Ar fi bine să stea în banca lor, oricât de mult ar vrea să schimbe lucrurile în bune.

21 februarie este o zi proastă pentru tranzacții de orice tip. Pe 28 februarie, Taurii trebuie să evite persiflarea celor din jur. S-ar putea să își găsească nașul.

 

ADVERTISEMENT