Life

Zodia Taur în luna martie 2022. Succes pe plan financiar, probleme în dragoste

Zodia Taur are o lună martie 2022 cu de toate. Financiar, îi merge bine, însă la capitolul dragoste există în continuare câteva lucruri de rezolvat. Comunicarea va fi deficitară.
10.02.2022 | 10:54
Zodia Taur in luna martie 2022 Succes pe plan financiar probleme in dragoste
Zodia Taur în luna martie 2022. Foto: bustle.com
ADVERTISEMENT

Zodia Taur va avea parte în luna martie 2022 de tot felul de evenimente pe care trebuie să le treacă într-un mod matur.

Nu este o lună în care Taurii să își mai permită anumite revendicări, mai ales pe plan amoros.

ADVERTISEMENT

Relația cu partenerul de viață poate suferi anumite modificări mai ales în a doua jumătate a lunii și asta deoarece felul în care comunică este în continuare unul neconvingător.

Zodia Taur în luna martie 2022

Pentru nativii de pământ, martie vine cu tot felul de surprize din punct de vedere financiar. Vin niște bani din surse la care nu se așteptau.

ADVERTISEMENT

Mulți dintre Taurii care își caută un loc de muncă au noroc la acest capitol, mai ales în prima jumătate a lunii martie.

Tot în prima jumătate, Taurii rezolvă anumite probleme administrative legate de casă ori situații bancare. Trebuie să fie destul de atenți la ce documente semnează căci pot veni multe păcăleli.

ADVERTISEMENT

În a doua parte a lunii, nativii de pământ vor intra în tot felul de belele din cauza felului în care își exprimă ideile în fața persoanei iubite.

Nu mai au motive să se impună sau lucruri de reproșat, dar ei o vor face în continuare. Multe dintre nemulțumiri sunt doar niște alinturi, însă persoana iubită s-ar putea să se sature de ele.

ADVERTISEMENT

Din 15 martie încolo, acești nativi reușesc să înțeleagă anumite evenimente care au avut loc recent în familie, cărora nu le-au putut da de cap.

ADVERTISEMENT

Relația cu părinții se poate îmbunătăți. Este o perioadă în care dialogurile trebuie purtate pe un ton calm și cald.

Zilele norocoase și zilele ghinioniste

Zilele norocoase pentru Tauri sunt 3, 4, 17, 18 și 27 martie 2022. Pe 3 și 4 pot veni sume de bani frumușele în conturile lor.

17 martie este o zi bună pentru cei care își planifică excursiile pentru vară. 18 martie aduce discuții pozitive cu cei dragi, iar 27 martie este o zi în care se vor răsfăța la un șpriț cu prietenii.

Zilele ghinioniste sunt 11, 13, 25 și 26 martie. 11 și 13 sunt două date rele pentru încheierea tranzacțiilor. Ar fi bine să nu se arunce cu capul înainte dacă nu sunt siguri de anumite investiții.

25 și 26 martie sunt zile nepotrivite pentru a călători ori pentru a parcurge distanțe lungi, chiar dacă au niște probleme de rezolvat. Evident, dacă este ceva urgent nu vor avea încotro.