Life

Zodia Taur și cele trei lecții de viață pe care trebuie să le învețe până la finalul anului

09.09.2020 | 17:20
Zodia Taur si cele trei lectii de viata pe care trebuie sa le invete pana la finalul anului
Zodia Taur are parte de mari provocări până la final de an. Foto: thesun.co.uk
ADVERTISEMENT

Zodia Taur mai are la dispoziție câteva luni pentru a învăța din greșeli, pentru a reveni pe linia de plutire. Din punct de vedere astrologic, cei născuți sub acest semn de pământ trebuie să treacă prin niște obstacole de pe urma cărora vor avea câteva concluzii de tras.

Cele trei lecții pe care zodia Taur le va învăța până la sfârșitul anului 2020

Lecția prieteniei. Mulți dintre Tauri nu știu ce înseamnă să ai un prieten de adevărat deoarece vor mereu să se impună în fața celorlalți.

ADVERTISEMENT

Viața le va demonstra că trebuie să mai lase de la ei, să asculte mai mult, să nu se mai dea atotștiuitori, chiar și acolo unde se pricep cât de cât.

Lunile octombrie și noiembrie le vor aduce oportunități noi cu ajutorul cărora vor putea dovedi că au învățat ce înseamnă în primul rând respectul într-o relație de prietenie.

ADVERTISEMENT

Lecția empatiei. Se știe că Taurii empatizează doar cu oamenii care trec prin aceleași probleme cu care se confruntă și ei în momentul respectiv, ignorând oamenii care au necazuri pe care le-au avut și ei și le-au depășit.

Momente dificile în luna decembrie

Karma lucrează în așa fel încât Taurilor le va fi adus în evidență trecutul ori, mai bine zis, acea latură întunecată pe care unii au doar impresia că au înțeles-o și au depășit-o.

ADVERTISEMENT

Puși în fața unor contexte complicate, Taurii vor fi nevoiți să fie mai empatici, mai răbdători,  mai înțelegători cu ceilalți gândindu-se că nimic nu este până la urmă definitiv în viață.

Lecția iertării. La fel ca Berbecii, Taurii au o mare problemă cu iertarea. Nu sunt persoane care să ierte cu una, cu două și poate trece foarte mult timp până la împăcarea cu ceilalți, uneori chiar ani buni.

ADVERTISEMENT

Pentru nativii de pământ lucrurile se pot agrava în luna decembrie în zona familiei, fapt pentru care vor fi nevoiți să îngroape securea războiului, să renunțe la anumite orgolii.

 

ADVERTISEMENT