Life

Zodia Taur și compatibilitățile anului 2021. Cu cine se va înțelege cel mai bine

14.12.2020 | 16:22
Zodia Taur si compatibilitatile anului 2021 Cu cine se va intelege cel mai bine
Zodia Taur, incompatibilă cu Scorpionii. Foto: zodiacenthusiasts.com
ADVERTISEMENT

Zodia Taur va avea un an 2021 destul de ciudat dacă ne uităm la compatibilitățile acestui semn zodiacal. Dacă în mod tradițional Taurii se înțeleg foarte bine cu celelalte semne de pământ, Capricorn și Fecioară, la anul lucrurile vor sta diferit.

Taurii vor avea un 2021 plin de provocări încă de la bun început. Pentru ei, domeniul profesional este cel care le va stârni cel mai mult interes căci vor apărea schimbări incredibile.

ADVERTISEMENT

Compatibilitate foarte rea cu: Berbec, Săgetător, Rac, Pești și Scorpion. Taurii vor intra în clinciuri destul de des cu Racii și Berbecii, mai ales în prima parte a anului.

Zodia Taur se va înțelege foarte rău cu Peștii și Săgetătorii

Pot exista despărțiri acolo unde avem cupluri formate între un Taur și Berbec sau Taur și Rac. Taurii își dau seama ce își doresc cu adevărat în viață, iar asta pentru unii poate fi o adevărată lovitură de grație.

ADVERTISEMENT

Se vor înțelege foarte greu cu Peștii, Săgetătorii și Scorpion la școală sau la muncă. Sunt nativii cu care nu poate exista bună colaborare sub nicio formă.

Compatibilitate bună cu: Capricorn, Gemeni și Leu. Capricornii le vor aduce Taurilor stabilitatea emoțională de care au nevoie, iar Gemenii îi vor face să râdă atunci când vor simți că li se îneacă și ultima corabie. Cu Leii vor avea o legătură foarte bună din punct de vedere profesional.

ADVERTISEMENT

Bărbatul Taur și femeia născută în zodia Fecioară, compatibili în dragoste în 2021

Compatibiliitate foarte bună cu: Vărsător, Fecioară și Balanță. Balanțele le vor aduce echilibrul și raționamentele de care Taurii au nevoie atunci când sunt confuzi cu privire la anumite subiecte, în timp ce Vărsătorii s-ar putea apropia de Tauri pentru a începe o frumoasă poveste de iubire.

Din punct de vedere amoros, Taurii și Fecioarele pot forma de asemenea un cuplu potrivit în anul 2021, în special dacă vorbim despre bărbatul Taur și femeia născută în zodia Fecioară.

ADVERTISEMENT

Așadar, Taurii își fac legături noi și uită de anumite relații care nu le-au adus nimic bun până acum.

ADVERTISEMENT