Life

Zodia Taur va avea o lună octombrie de foc. Previziuni pentru cei născuți sub acest semn

21.09.2020 | 16:32
Zodia Taur va avea o luna octombrie de foc Previziuni pentru cei nascuti sub acest semn
ADVERTISEMENT

Zodia Taur va avea o lună octombrie destul de dificilă. În horoscopul pentru cea de-a zecea lună din an, pentru persoanele născute sub acest semn zodiacal apar multe obstacole peste care trebuie să treacă abordându-le complet diferit față de cum au făcut-o până acum.

Zodia Taur are un octombrie de foc

Taurii sunt prinși cu multe probleme pe care trebuie să le rezolve urgent încă de la începutul lunii octombrie. Zilele de 2, 3 și 4 ale lunii vor fi unele cu multe drumuri de făcut, în care nativii de pământ se vor lovi de birocrație cât pentru un an.

ADVERTISEMENT

Taurii nu vor fi în cea mai bună formă la începutul lunii, mai ales că încă de la jumătatea lui septembrie au început să își piardă cumva încrederea în forțele lor după ce au avut o serie de reproșuri de primit din partea unor persoane de la care nu se așteptau.

Se poate spune că acești nativi vor trăi într-o criză de identitate, iar dacă nu conștientizează care sunt, totuși, lucrurile bune din viața lor, la jumătatea lunii octombrie ar putea cădea într-o depresie.

ADVERTISEMENT

Nu au voie să se joace cu propriile lor sentimente și nici cu ale persoanelor care îi încojoară. Nativii de pământ au întotdeauna un as în mânecă, doar că de multe ori nici ei nu își dau seama de asta.

Sfat pentru Tauri: nu vă vărsați nervii pe partenerul de viață!

Nu mai spunem despre faptul că adevăratele provocări vor apărea după data de 15 octombrie când vor trebui să răspundă până și de lucrurile pe care le-au făcut alții.

ADVERTISEMENT

Taurilor le place să fugă de răspundere, dar în octombrie nu vor mai avea încotro și vor fi nevoiți să înfrunte cele mai neplăcute situații în special la locul de muncă.

Pe plan amoros, problemele de la serviciu se vor răsfrânge asupra dormitorului, așa că ideal ar fi să delimiteze foarte bine anumite lucruri și să nu se răzbune pe partenerul de viață pentru neajunsurile din sfera profesională.

ADVERTISEMENT