Life

Zodia Vărsător în 2021. Prima parte a anului, plină de obstacole

18.11.2020 | 13:55
Zodia Varsator in 2021 Prima parte a anului plina de obstacole
Zodia Vărsător. Foto: horoscope-divination.com
ADVERTISEMENT

Zodia Vărsător va avea un 2021 împărțit în două: primele șase luni vor fi unele destul de complicate mai ales din punct de vedere profesional, iar a doua jumătate a anului va fi una fix invers, cu multe reușite.

Vărsătorii trebuie să învețe să se raporteze corect la evenimentele din viața lor, iar anul care urmează îi va căli din toate punctele de vedere.

ADVERTISEMENT

Pentru acești nativi, lucrurile vor fi destul de tranșante mai ales în lunile februarie și martie, când parcă viața îi va supune unor examene de neimaginat.

Ianuarie: Vărsătorii încep anul destul de moleșiți, fără chef de viață și fără mari așteptări de la ei și de la cei din jur. E o lună destul de deprimantă.

ADVERTISEMENT

Zodia Vărsător în 2021: Primele 6 luni, extrem de dure

Februarie și martie: Aceste luni vor fi unele destul de complicate pentru nativii de aer care nu sunt foarte mulțumiți de viața lor profesională. Provocările pe care le vor primi îi vor putea da peste cap complet. Trebuie să fie răbdători și încrezători, orice ar fi.

Aprilie: Speranțele lor parcă se năruie una câte una, însă va apărea o persoană providențială în calea lor care îi va ajuta să depășească momentele de cumpănă cu un sfat bun, cu o îmbrățișare, chiar cu bani.

ADVERTISEMENT

Mai și iunie: Ultimele două luni din perioada neagră a anului pentru Vărsători vin cu vești neplăcute despre anumite persoane din familie.

Finalul de an îi face fericiți pe Vărsători

Iulie: Lucrurile încep să se așeze. Vărsătorii devin ceva mai siguri pe forțele lor și pornesc o aventură de neuitat.

ADVERTISEMENT

August: Persoanele născute sub acest semn de aer reușesc să își deschidă o afecere care promite destul de mult.

Septembrie: Toamna va fi una în care Vărsătorii vor culege roadele ultimelor două luni și vor fi extrem de încântați de asta.

Octombrie: Luna a zecea din an vine cu multă iubire mai ales pentru tineri Vărsători. Vor începe o relație ca în filme.

Noiembrie și decembrie: Anul se va încheia într-o notă optimistă. Se refac anumite relații rupte, iar nativii de aer pot spune în sfârșit că se simt fericiți.

 

ADVERTISEMENT