Life

Zodia Vărsător în dragoste. Cum sunt acești nativi de aer în relațiil

18.08.2020 | 17:24
Zodia Varsator in dragoste Cum sunt acesti nativi de aer in relatiil
Zodia Vărsător în dragoste. Sursa foto: lovehoroscope.icu
ADVERTISEMENT

Zodia Vărsător are o serie de calități și mulți consideră că persoanele născute sub acest semn de aer sunt cele mai potrivite în relații. Sunt cu adevărat Vărsătorii partenerii ideali? Haideți să aflăm!

Zodia Vărsător în dragoste

Vărsătorii sunt visători, într-adevăr extrem de afectuoși și de jucăuși și fac o impresie bună oriunde pășesc.

ADVERTISEMENT

Nu au tehnici de cucerire, ba chiar sunt foarte stângaci când vine vorba să atragă atenția celor pe care pun ochii.

În general, acești nativi se lasă cuceriți și chiar le e recomandat să nu depună eforturi pentru a fi băgați în seamă căci fac mai rău.

ADVERTISEMENT

Fidelitate. Vărsătorii pot fi de două feluri: fie sunt extrem de dedicați relației și nu ar înșela pentru nimic în lume, fie sunt extrem de libertini și au convingerea că au tot dreptul să mai bată și pe la alte uși, chiar dacă sunt cuplați.

Vărsătorilor li se pun coarnele pentru că sunt, de multe ori, prea copilăroși

Gelozie. Sunt destul de geloși dacă descoperă că sunt mințiți. Acești nativi pot accepta o infidelitate cu condiția să li se spună. Nu suportă să afle de la terțe persoane, așa că ei fac parte din categoria celor care, dacă află de la partener că au fost înșelați, ar putea să stea la aceeași masă, la o cafea, ulterior, cu amantul sau amanta.

ADVERTISEMENT

Vărsătorii sunt de multe ori cu capul în nori, iar acest infantilism îi determină pe partenerii acestora să caute uneori ceva mai serios.

Este foarte bine primit spiritul ludic, mai ales într-o relație, însă atunci când totul se transformă într-o joacă devine o mare problemă.

ADVERTISEMENT

Pe plan erotic, Vărsătorii sunt dispuși să încerce orice, inclusiv un menage-a-trois. Nu sunt conservatori, ba dimpotrivă.

Sunt reticenți, totuși, cu privire la relațiile sexuale cu foștii. În general, atunci când se despart, trecutul rămâne în trecut, iar această abordare este cea mai potrivită psihicului lor.

 

ADVERTISEMENT