Life

Zodia Vărsător în iarna anului 2022-2023. Ianuarie, luna marilor întâlniri

Cum va fi iarna anului 2022-2023 pentru zodia Vărsător? Urmează o perioadă plină de realizări. Mici dispute apar în februarie.
30.11.2022 | 14:23
Zodia Varsator in iarna anului 20222023 Ianuarie luna marilor intalniri
Zodia Vărsător în iarna anului 2022-2023. Foto: indianexpress.com
ADVERTISEMENT

Pentru zodia Vărsător, iarna anului 2022-2023 va fi una deosebită din mai multe puncte de vedere. Ianuarie este luna marilor întâlniri, o lună extrem de benefică mai ales pentru nativii de aer care vor să repare anumite relații.

Zodia Vărsător în iarna anului 2022-2023

În decembrie 2022, Vărsătorii vor să facă multe cadouri, însă nu sunt tocmai inspirați așa că s-ar putea consulta cu cineva, să își ia un complice.

ADVERTISEMENT

Pentru acești nativi, vor apărea o serie de oportunități financiare pe care nu le-au băgat în seamă în trecut. Anumite oferte revin în actualitate. Astfel, în ultima lună din an ar putea să semneze niște hârtii importante, niște documente care le aduc sume consistente.

Nativii de aer își fac planuri de sărbători încă de la începutul lunii, căci vor să petreacă într-un mod deosebit. Pentru Vărsători, Crăciunul din acest an va însemna regăsirea cu cei dragi, iar Revelionul îi va găsi cu prietenii.

ADVERTISEMENT

Ianuarie 2023 este, însă, luna marilor întâlniri pentru acești nativi. Prima lună din anul ce vine îi va pune pe Vărsători în tot felul de situații care mai de care mai inedite. Cuvântul lor va cântări, în sfârșit, destul de mult în ochii celorlalți.

Februarie vine cu mici certuri

Pornesc în niște proiecte alături de oamenii noi pe care îi vor întâlni. Se vor focusa mai mult pe creativitate, căci la capitolul imaginație ei stau cel mai bine din tot zodiacul.

ADVERTISEMENT

În luna februarie, Vărsătorii dau de persoane cu care s-ar putea să intre în discuții ceva mai aprinse. Perioada 10-24 februarie 2023 va fi una destul de tensionată mai ales pentru cei care nu vor avea prea multă răbdare în finalizarea unor proiecte.

Acești nativi pot fi destul de recalcitranți mai ales atunci când lucrurile pe care și le propun nu se înfăptuiesc la termenul stabilit de ei, la momentul la care ei visează. Finalul de lună le aduce puțină alinare sufletească și pace.

ADVERTISEMENT