Life

Zodia Vărsător în luna august 2021. Perioadă de prosperitate

Zodia Vărsător are parte de un august 2021 plin de evenimente interesante. Nativii de aer vor trăi o perioadă de prosperitate.
16.07.2021 | 13:46
Zodia Varsator in luna august 2021 Perioada de prosperitate
Zodia Vărsător în luna august 2021. Foto. almanac. com
ADVERTISEMENT

Zodia Vărsător va avea un august 2021 plin de evenimente importante care îi vor pune într-o lumină favorabilă încă de la început.

Pentru nativii de aer, lucrurile se vor schimba în bine din primele zile ale lunii. Prima jumătate a lui august este benefică pentru cei care își caută sensul, rostul, menirea din punct de vedere spiritual.

ADVERTISEMENT

Vărsătorii se concentrează cu mai multă atenție asupra lucrurilor care contează cu adevărat și învață, în sfârșit, să țină aproape oamenii potriviți.

Zodia Vărsător în luna august 2021

Pentru acești nativi, totul capătă sens. Obțin contracte importante, iar prestigiul de care se vor bucura le aduce bani. Dau tot felul de teste, de examene și trec cu brio.

ADVERTISEMENT

Vărsătorii deslușesc anumite mistere care îi împiedicau să înainteze în proiectele lor. Devin mult mai responsabili și mai greu de păcălit.

În spatele aparențelor de persoane naive și aeriene se ascunde o minte ascuțită. Nu mai sunt dispuți să se lase trași pe sfoară indiferent cine este persoana care va încerca să obțină ceva de la ei fără acordul lor.

ADVERTISEMENT

Pentru Vărsători, a doua parte a lunii este și mai palpitantă. Dau dovadă de multă pregătire emoțională căci vor gestiona anumite probleme de care până acum fugeau.

Nu mai au răbdare cu anumite persoane dramatice și pun mai mult preț pe gândirea critică, pe rațiune. După cum se poate vedea, acești nativi își schimbă complet toate paradigmele după care funcționau până acum.

ADVERTISEMENT

Zilele norocoase pentru Vărsători sunt 5, 6, 11, 13, 18 și 27 august. Pe 5 și 6 primesc bani și se gândesc să deschidă o afacere cu cineva.

Zilele norocoase și zilele ghinioniste

Pe 11 și 18 august poartă discuții frumoase cu persoana iubită și ajung la niște acorduri extrem de importante. Pe 11 și 27 sunt apreciați pentru munca lor.

Zilele ghinioniste sunt 7, 10, 23, 26 și 31 august. Pe 7 și 10 august duc tot felul de războaie în plan psihologic. Nu mai suportă anumite condiționări pe care le pun cei din jurul lor și pun piciorul în prag.

Pe 23, 26 și 31 august, Vărsătorii trebuie să fie extrem de atenți la călătorit. Este indicat să evite drumurile lungi. Dacă trebuie să ajungă într-un loc și nu pot amâna deplasarea, e bine să conducă prudent, să nu se aventureze pe șosele cu viteză, chiar dacă au drumul liber. Sunt zile pline de  neprevăzut.

 

 

ADVERTISEMENT