Life

Zodia Vărsător în luna iulie 2022. Reușite importante pe plan profesional

Zodia Vărsător se va bucura de un iulie 2022 plin de succese. Vărsătorii care au așteptări mari, se vor bucura de reușite mai mult decât și-ar fi imaginat.
01.07.2022 | 12:03
Zodia Varsator in luna iulie 2022 Reusite importante pe plan profesional
Sfatul zilei de luna, 11 Julie 2022. Foto: horoscopes-love.eu
ADVERTISEMENT

Zodia Vărsător va avea parte de multe bucurii în luna iulie 2022, de o serie de reușite mai ales din punct de vedere profesional. Totul capătă un alt contur pentru nativii de aer.

Zodia Vărsător în luna iulie 2022

Vărsătorii sunt pregătiți pentru o suită de schimbări majore în viața lor, toate pozitive. În prima jumătate a lunii lui Cuptor, acești nativi vor avea tot felul de ocazii unice în care vor putea ieși în evidență.

ADVERTISEMENT

Se rescrie povestea lor, iar succesul de care se vor bucura va fi unul peste măsură. Nativii de aer vor ști să nu se lase purtați prea tare de val, mai ales că la cât de perfecționiști pot fi, s-ar putea să nu fie 100% satisfăcuți de rezultatele muncii lor, deși vor fi unele grăitoare.

În a doua parte a lui iulie, Vărsătorii se vor dedica mai mult iubirii. Persoana cu care au ales să-și împartă viața îi va surprinde în diferite moduri, plăcute.

ADVERTISEMENT

Nu e exclus ca domnișoarele născute sub acest semn zodiacal să fie cerute în căsătorie, într-un cadru idilic. Pentru multe fete, luna iulie poate fi una extrem de importantă cu privire la statutul lor oficial. Unele se pot logodi sau chiar căsători.

Zilele norocoase și zilele ghinioniste

Zilele norocoase pentru Vărsători sunt 6, 10, 16, 18, 23 și 28 iulie 2022. Pe 6 și 10 definitivează o serie de planuri în care au investit un purcoi de bani.

ADVERTISEMENT

Ziua de 16 va fi una magică. Este ziua în care poate răsări verigheta pe degetul lor. 18 iulie aduce voie bună, ba chiar o petrecere spre final de zi.

23 și 28 iulie sunt două date favorabile pentru nativii de aer care se gândesc să călătorească în străinătate.

ADVERTISEMENT

Iulie are și câteva zile cu ghinion. Mai exact, pe 13 iulie, Vărsătorii trebuie să se ferească să semneze documente importante, care implică sume mari de bani.

Ziua de 20 iulie poate veni cu tensiuni în cercul de prieteni. Dacă știu să se mențină rezervați, atunci nu vor avea de suferit.

ADVERTISEMENT