Life

Zodia Vărsător în luna noiembrie 2022. Veste foarte bună în pragul lunii decembrie

Cum va fi luna noiembrie 2022 pentru zodia Vărsător? E o perioadă destul de bună din foarte multe puncte de vedere. Pe 27 noiembrie primesc o veste mare!
20.10.2022 | 13:01
Zodia Varsator in luna noiembrie 2022 Veste foarte buna in pragul lunii decembrie
Zodia Vărsător în luna noiembrie 2022. Foto: horoscopes-love.eu
ADVERTISEMENT

Zodia Vărsător are multe planuri de dus la bun sfârșit în luna noiembrie. Este o lună prolifică din toate punctele de vedere. Au de câștigat pe plan profesional, dar și la capitolul dragoste.

Zodia Vărsător în luna noiembrie 2022

Vărsătorii sunt puși pe treabă mai ales în prima jumătate a lui noiembrie, asta pentru ca în a doua parte a lunii să stea mai relaxați, mai liniștiți, să se poată bucura de realizările lor.

ADVERTISEMENT

Până la data de 15 noiembrie, nativii de aer recurg la tot felul de tertipuri pentru a-și ușura munca. Sunt foarte activi, dispuși să învețe lucruri noi, dornici să împărtășească tot ce au deprins celorlalți.

Tot în prima jumătate a lui noiembrie, Vărsătorii ceva mai tineri vor fi puși pe drumuri. Au mult de umblat în interes de serviciu, tot cu scopul de a-și ușura sarcinile la locul de muncă.

ADVERTISEMENT

În a doua jumătate a lunii noiembrie, Vărsătorii se concentrează mai mult asupra vieții lor personale. Au discuții foarte bune cu cei din familie și rezolvă o serie de probleme care au fost în stand-by o bună bucată de vreme.

Zilele norocoase și zilele ghinioniste

Zilele norocoase pentru Vărsători sunt 5, 7, 9, 10, 16, 18 și 27 noiembrie. Singura zi cu ghinion este 12 noiembrie.

ADVERTISEMENT

Pe 5 și 7 noiembrie, Vărsătorii se pot îmbogăți din munca lor cinstită. Eforturile lor sunt recunoscute de cine trebuie, așa că în contul lor se vor înmulți zerourile.

Zilele de 9 și 10 noiembrie sunt excelente pe plan amoros. Cei singuri își pot găsi marea dragoste. 16 și 18 sunt zile care vin cu drumuri benefice, date în care Vărsătorii au o energie foarte bună. Pe 27 noiembrie vine o veste îmbucurătoare pentru nativii de aer: un nou membru s-ar putea să apară în familia lor.

ADVERTISEMENT

Ziua de 12 noiembrie este neplăcută pentru Vărsători. Nimeresc în niște situații care le pot da peste cap toate planurile. Astrele le recomandă să evite orice fel de ceartă, chiar și dacă vor să aplaneze anumite conflicte.

ADVERTISEMENT