Life

Zodia Vărsător în luna octombrie 2022. Toate greutățile dispar

Previziuni astrologice pentru zodia Vărsător: ce îi așteaptă pe nativii de aer în luna octombrie 2022? Urmează o perioadă efervescentă.
21.09.2022 | 15:54
Zodia Varsator in luna octombrie 2022 Toate greutatile dispar
Zodia Vărsător în luna octombrie 2022. Foto: stylecaster.com
ADVERTISEMENT

Zodia Vărsător se pregătește pentru un octombrie 2022 destul de aglomerat. Cele mai multe greutăți vor dispărea. Parcă Dumnezeu le va lua de pe umerii nativilor de aer una câte una.

Zodia Vărsător în luna octombrie 2022

În prima jumătate a lunii, nativii de aer vor fi dispuși să îngroape securea războiului cu anumite persoane care le-au cam făcut zile fripte în ultima vreme.

ADVERTISEMENT

Până pe 15 octombrie, Vărsătorii devin tot mai vocali, tot mai prezenți în activitățile de grup de la locul lor de muncă. Sunt concentrați, au idei geniale și sunt și cadorisiți pentru eforturile pe care le depun.

Tot în primele două săptămâni ale lunii, pentru nativii de aer urmează o serie de etape decisive într-o chestiune care implică multe hârtii. Ca să nu lucrăm cu ambiguități, poate fi vorba despre demersurile pentru o succesiune ori niște premii sau bunuri nerevendicate la timp.

ADVERTISEMENT

În a doua parte a lunii, acești nativi vor face cuceriri pe bandă rulantă. Nu vorbim neapărat despre o poveste de iubire, ci despre faptul că se vor face plăcuți în fața oamenilor. Îi vor recuceri pe prietenii lor ori pe colegii de muncă.

Zilele norocoase și zilele ghinioniste

Zilele norocoase pentru Vărsători sunt 5, 6, 10, 14, 17 și 28 octombrie. 5 și 6 sunt două zile benefice pentru cei care așteaptă bani. Unii dintre Vărsători pot scăpa de o anumită corvoadă.

ADVERTISEMENT

Zilele de 10, 14 și 17 octombrie sunt excelente din punct de vedere amoros. 28 e o dată în care Vărsătorii s-ar putea să călătorească. Le-ar prinde bine o escapadă la munte sau chiar în străinătate.

Zilele ghinioniste sunt 1, 4, 8, 13, 19 și 22 octombrie. Nu vorbim despre cine știe ce ghinion în aceste 6 zile, ci mai degrabă despre discuții în contradictoriu care se pot inflama.

ADVERTISEMENT

13 octombrie este cea mai proastă zi pentru cei care au de susținut bătălii. Nu e bine să îi contreze pe ceilalți, chiar dacă dreptatea e de partea lor. În ciuda acestor zile, toamna va fi una deosebită, așadar, pentru Vărsători, iar octombrie e luna lor de aur din acest sezon!

 

 

ADVERTISEMENT