Life

Zodia Vărsător în toamna anului 2022. Octombrie, lună perfectă pe plan amoros

Cum va fi toamna lui 2022 pentru zodia Vărsător? Nativii de aer au destul de multe motive de bucurie. Astrele îi cam favorizează chiar din luna în care ne aflăm. Noiembrie vine cu bani!
06.09.2022 | 13:07
Zodia Varsator in toamna anului 2022 Octombrie luna perfecta pe plan amoros
Zodia Vărsător în toamna anului 2022. Foto: wallpapers.com
ADVERTISEMENT

Zodia Vărsător va avea parte de o toamnă a anului 2022 destul de aglomerată, una plină de provocări. Octombrie este luna cu cele mai multe surprize, mai ales din punct de vedere amoros.

Zodia Vărsător în toamna anului 2022

Să începem, totuși, cu previziunile pentru septembrie 2022. Prima lună a sezonului ploios vine cu o serie de situații care îi vor pune pe nativii de aer în ipostaze de-a dreptul inedite.

ADVERTISEMENT

Vor avea ocazia să demonstreze cât de creativi sunt și câte lucruri pot realiza folosindu-se de imaginația lor bogată.

Au în față multe momente de care ar face bine să profite, o serie de trenuri pe care nu trebuie să le piardă. Vărsătorii care sunt ceva mai aerieni vor începe, de voie, de nevoie, să fie un pic mai practici, mai aplicați, mai pregătiți de muncă.

ADVERTISEMENT

Dacă până acum au stat într-un „dolce far niente”, din septembrie încolo nu mai au încotro și trebuie să se mobilizeze. Vor avea noroc să aibă în preajmă persoane care să le împingă de la spate, acei oameni de bine care le dau energie și optimism.

Octombrie aduce iubire, noiembrie vine cu bani

Octombrie, după cum spuneam, va fi o lună extraordinară pe plan sentimental. Cei care sunt singuri vor avea ocazia să cunoască pe cineva cu totul special.

ADVERTISEMENT

Își vor deschide inima pentru iubire și își vor da voie să aibă acele emoții pe care le-au mai simțit în liceu, când au trăit prima lor dragoste.

A zecea lună din an va fi una potrivită și pentru cei care sunt deja într-o relație serioasă. E idelaă pentru cei care au avut teama să facă pasul cel mare. Așadar, s-ar putea ca în cazul unor Vărsători să bată clopote de nuntă.

ADVERTISEMENT

Ultima lună a toamnei, noiembrie, le aduce nativilor de aer oportunitatea de a face bani și din piatră seacă. Ideile lor vor produce sume frumușele. S-ar putea să și stârnească invidia unor colegi ori invidia concurenței.

ADVERTISEMENT