Life

Zodia Vărsător în următorii 10 ani. Cu ce probleme se va confrunta în 2021 și 2022

07.09.2020 | 17:54
Zodia Varsator in urmatorii 10 ani Cu ce probleme se va confrunta in 2021 si 2022
Zodia Vărsător în următorii 10 ani. Sursa foto: floweraura.com
ADVERTISEMENT

Zodia Vărsător va avea parte de 10 ani în care vor fi provocați în permanență. Nu vor sta liniștiți nicio clipă, iar schimbările, mai ales din punct de vedere sentimental vor începe din ianuarie 2021.

Zodia Vărsător în următorii 10 ani

Persoanele născute în zodia Vărsător se vor confrunta cu probleme legate de o moștenire mai veche sau datorii pe care le-au uitat în anii 2021 și 2022.

ADVERTISEMENT

Sunt doi ani în care trebuie să se pună la punct cu anumite chestiuni legale, unele pe care fie le-au ignorat cu bună știință, fie nici nu aveau habar despre ele.

În 2023, Vărsătorii care și-au rezolvat problemele juridice ar putea începe o nouă etapă profesională. Cu banii câștigați din anumite procese își vor putea deschide o afacere sau și-ar putea cumpăra, de ce nu, o locuință.

ADVERTISEMENT

2029, anul revelațiilor spirituale

Anii 2024 și 2025 sunt dedicați în totalitate dragostei. Vărsătorii tineri sunt încurajați să facă pasul cel mare, să ajungă în fața altarului, iar unele femei născute în această zodie ar putea deveni chiar mămici.

2026-2030. În acest al doilea ciclu din cei 10 ani, Vărsătorii se vor așeza din punct de vedere emoțional. Au parte de surprize uriașe din partea unor rude apropiate și își vor primi locul cuvenit în familie.

ADVERTISEMENT

În 2027 și 2028, Vărsătorii au șansa de a deveni celebri, mai ales cei care au studiat domeniile artistice ori chestiunile legate de PR și comunicare. Sunt doi ani care pot fi o reală rampă de lansare pentru nativii de aer.

În anul 2029, acești nativi vor călători în locuri exotice. Vor ajunge pe meleaguri unde există viziuni cu totul diferite despre ce înseamnă a trăi și a fi fericit și vor adopta o parte din acele filosofii. Țările asiatice chiar sunt recomandate pentru confortul psihic al Vărsătorilor.

ADVERTISEMENT

În 2030, ultimul an din această decadă, mulți dintre Vărsători vor începe să se gândească foarte mult la ce lasă în urmă, iar cei care nu au avut suficient curaj pentru a realiza ceva notabil se vor apuca serios de treabă.

ADVERTISEMENT