Life

Zodia Vărsător la tinerețe și la bătrânețe. Ce decizie ia după vârsta de 50 de ani

27.10.2020 | 12:15
Zodia Varsator la tinerete si la batranete Ce decizie ia dupa varsta de 50 de ani
Zodia Vărsător. Foto: vecteezy.com
ADVERTISEMENT

Zodia Vărsător, veșnic visătoare, artista neînțeleasă a horoscopului, are o traiectorie ca de film, viața punând-o în cele mai inedite situații indiferent ce alegeri ar face.

Nativii de aer sunt, încă din copilărie, extrem de idealiști, iar mulți cred în utopii, fapt pentru care au de suferit de cele mai multe ori.

ADVERTISEMENT

În adolescență, Vărsătorii sunt mereu pregătiți de luptă. Vor să revoluționeze lumea, să se impună cu ideile lor, iar de imaginație nu duc deloc lipsă.

Tinerii Vărsători își descoperă talentele pe la 17-18 ani, iar mulți reușesc să devină adevărați artiști dacă luptă și cred cu adevărat în îndeletnicirile lor.

ADVERTISEMENT

Zodia Vărsător, în tinerețe

Vărsătorii știu să îi cucerească pe cei din jur cu carisma lor. Mereu sunt strălucitori și sunt foarte atenți la felul în care arată. Descoperă gustul pentru haine și parfumuri scumpe de pe la 20 de ani și le place să ducă o viață luxuriantă sau măcar să păstreze această aparență/

Pe măsură ce înaintează în viață, Vărsătorii își dau seama că unele principii în care cred nu au corespondent în realitate.

ADVERTISEMENT

Marea revenire cu picioarele pe pământ se produce pe la 35-40 de ani, atunci când foarte mulți dintre idealiștii nativi de aer pot intra în depresie căci își dau seama că lumea din capul lor și ideile lor nu sunt deloc cele existente.

După 50 de ani, casa Vărsătorilor e oriunde pe planetă

Tot spiritul lor artistic îi scoate din degringoladă. Vărsătorii se pot refugia oricând în pictură, muzică sau sculptură, în general în artă.

ADVERTISEMENT

La maturitate, principalul obiectiv al Vărsătorilor este să își găsească sufletul pereche, să aibă un stâlp de care să se sprijine. Acești nativi își dau seama tot pe la 50 de ani și un pic despre faptul că nu mai pot pierde nicio secundă din viața lor fără să o trăiască la maximum, așa că mulți pornesc în tot felul de călătorii spirituale prin lume.

Mulți Vărsători ajung să se mute dintr-un colț în altul al planetei, iar asta le dă o satisfacție imensă. Asta înseamnă, ajunși la bătrânețe, fericirea adevărată pentru ei.

 

ADVERTISEMENT
Fost fotbalist al Stelei, dezvăluiri incredibile din Coreea de Nord: „Știți ce am...
Fost fotbalist al Stelei, dezvăluiri incredibile din Coreea de Nord: „Știți ce am mâncat? Răducioiu și-a vomitat mațele”
O detectivă este plătită pentru a afla dacă femeile sunt înșelate: „Din zece...
O detectivă este plătită pentru a afla dacă femeile sunt înșelate: „Din zece bărbați, în medie, opt eșuează”
BREAKING NEWS! Anunț șoc pentru Gigi Becali! Patronul de la FCSB are din...
BREAKING NEWS! Anunț șoc pentru Gigi Becali! Patronul de la FCSB are din nou mari probleme cu legea! A fost redeschis un dosar mai vechi ce îl vizează pe omul de afaceri din Pipera
Pasiune, furie, crimă: ucisă la 21 de ani de iubit, într-un apartament închiriat...
Pasiune, furie, crimă: ucisă la 21 de ani de iubit, într-un apartament închiriat din Sibiu. Mărturia vecinului care le-a bătut la uşă cu câteva ore înainte
Cât de frumoasă e, la 44 de ani, fosta iubită a lui Adrian...
Cât de frumoasă e, la 44 de ani, fosta iubită a lui Adrian Mutu, dispărută din viaţa publică! A trecut printr-un divorţ dureros!
Incredibil ce s-a aflat despre Toto Cutugno la opt luni de la moartea...
Incredibil ce s-a aflat despre Toto Cutugno la opt luni de la moartea sa. Fiul său a dezvăluit totul: ”Nu l-a văzut niciodată să...”
Șeful Casei de Pensii, Daniel Baciu, ANUNȚ IMPORTANT PENTRU PENSIONARI
Șeful Casei de Pensii, Daniel Baciu, ANUNȚ IMPORTANT PENTRU PENSIONARI
Antena 1 dă în judecată Pro TV. Scandal uriaș din cauza chefilor Scărlătescu,...
Antena 1 dă în judecată Pro TV. Scandal uriaș din cauza chefilor Scărlătescu, Bontea și Dumitrescu
Sfaturi de la un director Google. Cinci lucruri pe care să le eviți...
Sfaturi de la un director Google. Cinci lucruri pe care să le eviți pentru o carieră de succes
Câștigătorul Chefi la cuțite șterge pe jos cu foștii chefi. Ce i-au făcut...
Câștigătorul Chefi la cuțite șterge pe jos cu foștii chefi. Ce i-au făcut acești în trecut. El critică și emisiunea MasterChef. ''Este un concurs pentru bucătari amatori''
Ucraina a cerut permisiunea să folosească arme occidentale împotriva unor ținte din interiorul...
Ucraina a cerut permisiunea să folosească arme occidentale împotriva unor ținte din interiorul Rusiei
Câștigătorul Chefi la cuțite dă de pământ cu Bontea, Dumitrescu și Scărlătescu. Ce...
Câștigătorul Chefi la cuțite dă de pământ cu Bontea, Dumitrescu și Scărlătescu. Ce a avut de spus la adresa foștilor chefi din cooking show-ul Antenei 1