Life

Zodia Vărsător în luna decembrie 2021. Probleme cu banii înainte de Crăciun

Zodia Vărsător va avea parte de câteva obstacole în luna decembrie din punct de vedere financiar. Nu sunt motive de panică. Problemele se pot rezolva.
22.11.2021 | 17:55
Zodia Varsator in luna decembrie 2021 Probleme cu banii inainte de Craciun
ADVERTISEMENT

Zodia Vărsător are un decembrie extrem de interesant din multe puncte de vedere. Dincolo de micile probleme financiare care apar undeva între 5 și 16 ale lunii, se anunță o perioadă extraordinară.

Vărsătorii trebuie să învețe să fie mai chibzuiți cu banii. Satisfacerea anumitor capricii poate fi posibilă dacă se asigură că au acoperite toate cheltuielile necesare.

ADVERTISEMENT

După ce își rezolvă anumite probleme, se pot bucura de toate nebuniile care le trec prin cap. Asta în condiții normale. Nu este cazul lunii decembrie, când resursele financiare se pot înjumătăți în prima jumătate a lunii.

Zodia Vărsător în luna decembrie 2021

Anumite întârzieri pot apărea pe neașteptate, iar nativii de aer pot fi puși în situația de a amâna anumite proiecte personale.

ADVERTISEMENT

Norocul lor este că după data de 16 decembrie, problemele cu banii se rezolvă. Au parte de un ajutor nesperat din partea unui prieten. Așadar, Vărsătorii vor evita până în ultima clipă să nu intre săraci în noul an.

A doua parte a lui decembrie 2021 se anunță cu lucruri bune pentru nativii de aer. Din punct de vedere amoros, în această perioadă apar tot felul de surprize.

ADVERTISEMENT

Vărsătorii care nu mai credeau de mult în iubire, care nu mai aveau niciun vis legat de ce înseamnă să ai o relație vor fi luați prin surprindere de Cupidon.

Mai precis, poate chiar în primele zile de Crăciun, Vărsătorii s-ar putea apropia de cineva care să le arate că nu trebuie să fugă de iubire. Încep o poveste frumoasă care îi entuziasmează din ce în ce mai mult. Revelionul, în doi, se va transforma într-o noapte erotică!

ADVERTISEMENT

Zilele norocoase și zilele ghinioniste

Zilele norocoase pentru Vărsători sunt 16, 18, 23, 25 și 31 decembrie. Pe 16 și pe 18 decembrie, Vărsătorii au norocul de a găsi persoane care să îi ajute cu anumite lipsuri financiare. Unele ajutoare pot veni din cercul lor de prieteni ori chiar din familie.

23 decembrie este o dată bună pentru a face cadouri. Primesc, la rândul lor, daruri minunate de la cei dragi. 25 și 31 decembrie sunt zile de sărbătoare în care Vărsătorii pot întâlni dragostea.

Zilele ghinioniste sunt 1, 5, 9, 11 și 13 decembrie. Pe 1 și pe 5 este recomandat să nu se arunce cu capul în proiecte pe care nu sunt siguri că le pot duce la bun sfârșit.

Pe 9 și pe 11 decembrie 2021, Vărsătorii trebuie să evite certurile cu colegii de la locul de muncă. Pe 13 decembrie ar face bine să nu dea bani pe lucruri de care nu au nevoie.

 

ADVERTISEMENT