Life

Zodia Vărsător în luna februarie 2022. Perioadă excelentă pe toate planurile

Zodia Vărsător va avea un februarie 2022 plin de strălucire, de renaștere pe toate palierele. Pentru acești nativi de aer, este luna ideală pentru concretizarea mai multor proiecte.
20.01.2022 | 11:00
Zodia Varsator in luna februarie 2022 Perioada excelenta pe toate planurile
Zodia Vărsător în luna februarie 2022. Foto: stylecaster.com
ADVERTISEMENT

Zodia Vărsător dă mai multe lovituri în luna februarie 2022. Are atât de multă ambiție încât poate deveni un real pericol pentru adversari în domeniul în care lucrează.

Creativitatea de care Vărsătorii dau dovadă va fi mai vizibilă ca niciodată în luna a doua a anului. Multe din proiectele lor tind să devină realitate, iar speranțele pe care și le pun nu sunt degeaba.

ADVERTISEMENT

Țintesc tot mai sus și au parte și de sprijin din partea astrelor în înfăptuirea dorințelor lor. Încă din primele zile ale lunii, Vărsătorii primesc vești bune pe plan financiar.

Zodia Vărsător în luna februarie 2022

Obțin niște bani importanți pentru a investi în ei. Nativii de aer nu mai dau înapoi odată ce s-au apucat de de anumite lucruri, iar perseverența lor este de apreciat.

ADVERTISEMENT

În prima jumătate a lunii, mulți dintre acești nativi s-ar putea să primească tot felul de cadouri, să aibă parte de gesturi de tandrețe, de iubire din partea celor din jur. Sunt avantajați în special tinerii care sunt în căutarea sufletului pereche.

Au suficiente motive să se bucure pe plan sentimental. Zilele de 14 și 15 februarie sunt foarte bune pentru a ieși la agățat.

ADVERTISEMENT

În a doua jumătate a lui februarie, Vărsătorii iau decizii care să le asigure confort atât acasă cât și la locul de muncă.

Devin brusc extrem de disciplinați, reușind să-i surprindă pe cei din jur. Dacă până acum erau mereu cu capul în nori și munceau împrăștiat, iată că din februarie schimbă complet tactica. Vor învăța să acționeze un pic mai programat, să fie mai responsabili, să nu lase totul în dorul lelii.

ADVERTISEMENT

Zilele norocoase și zilele ghinioniste

Zilele norocoase pentru Vărsători sunt 2, 6, 8, 14, 15 și 27 februarie. Pe 2 și 6 februarie, Vărsătorii inițiază tot felul de proiecte importante, pentru care vor da totul și ce va în plus.

8 februarie este o zi foarte bună pentru distracție. 14 și 15 sunt zile dedicate iubirii. Pe 27 februarie, Vărsătorii se pot muta în casă nouă ori decid să-și decoreze locuința după propriul gust.

Zilele ghinioniste sunt 13, 18 și 26 februarie 2022. Pe 13 februarie, nativilor de aer li se recomandă să nu exagereze cu anumite cheltuieli. 18 februarie e o zi nepotrivită pentru a rezolva conflicte.

26 februarie e o zi cu ghinion pentru cei care hotărăsc să călătorească. Ar trebui să lase excursiile pentru lunile martie și aprilie.

 

ADVERTISEMENT