Life

Zodia Vărsător și compatibilitățile anului 2021. Cu cine se va lupta pe viață și pe moarte

29.12.2020 | 07:50
Zodia Varsator si compatibilitatile anului 2021 Cu cine se va lupta pe viata si pe moarte
Zodia Vărsător, incompatibilă cu Leul în 2021. Foto: astrologyhoroscope.org
ADVERTISEMENT

Zodia Vărsător va avea un an 2021 extrem de interesant din punct de vedere al relaționării cu cei din jur. La capitolul compatibilități apar surprize neașteptate, căci mulți nativi cu care nu s-au înțeles până acum vor deveni cei mai buni prieteni pentru Vărsători.

2021 va începe liniștit, dar pe măsură ce se apropie primăvara, lucrurile vor intra într-o dinamică de neoprit, iar asta îi avantajează, căci Vărsătorii vor să simtă în permanență adrenalina.

ADVERTISEMENT

Compatibilitate bună cu: Balanță, Scorpion, Gemeni, Rac și Pești. Vărsătorii se vor înțelege bine cu semnele de aer (și ei sunt tot de aer!), ba chiar este indicat să semneze parteneriate cu Gemenii până în vara anului 2021, căci vor avea șanse de a-și spori situația financiară.

Zodia Vărsător și compatibilitățile lui 2021: relație foarte bună cu 5 zodii

Cu Racii vor lega o relație frățească, iar cu Peștii și Scorpionii se pot naște niște idile siropoase, extrem de pasionale în toamna lui 2021.

ADVERTISEMENT

Compatibilitate foarte bună cu: Fecioară, Săgetător, Capricorn, Berbec și Taur. Nativii de aer vor face echipă bună cu cele mai puternice și căpoase dintre zodii.

Determinarea și ambiția Capricornilor și a Fecioarelor îi vor inspira pe Vărsători, iar cu Berbecii, Săgetătorii sau Taurii vor avea ocazia să lege frumoase povești de iubire.

ADVERTISEMENT

Compatibilitate dezastruoasă cu Leii

Compatibilitate rea doar cu… Leii! Da, în 2021, Vărsătorii și Leii, a căror compatibilitate a fost una foarte bună în 2020, va fi fix pe dos.

Vărsătorii au avut nevoie de Lei în 2020, și viceversa, pentru a trece de anumite etape complicate din viața lor, iar după ce s-au folosit unii de ceilalți, acum trebuie să își urmeze calea cu tot ce au învățat reciproc. Ba chiar s-ar putea să intre în competiție folosind armele pe care le-au dezvoltat împreună!

ADVERTISEMENT

 

Așadar, anul 2021 va fi unul excepțional pentru Vărsători, așa că trebuie să îndrăznească mai mult și, pentru a avea succes, să se înconjoare numai de oameni puternici și optimiști.

 

ADVERTISEMENT