Life

Zodia Vărsător și dragostea în 2021. Cu cine își petrece anul

09.01.2021 | 10:20
Zodia Varsator si dragostea in 2021 Cu cine isi petrece anul
Zodia Vărsător. Foto: indastro.com
ADVERTISEMENT

Zodia Vărsător are un 2021 excepțional, ba chiar se poate spune că este vedeta acestui an! Pentru Vărsători, cele 12 luni pe care le au în față vor fi pline de provocări frumoase, de multă iubire, iar cei tineri s-ar putea chiar să cunoască faima la care visau!

Vărsătorii primesc cam tot ce își doresc de la acest an. Sunt creativi, iar spiritul lor artistic neînțeles va fi din ce în ce mai acceptat de cei din jur.

ADVERTISEMENT

În acest an se vor înțelege foarte bine cu Fecioarele, Capricornii, Taurii, Berbecii și Săgetătorii. Cea mai frumoasă poveste de iubire a anului va fi formată, fără doar și poate, între cei născuți în Fecioară și Vărsător.

Zodia Vărsător și dragostea în 2021

Vărsătorii trebuie să țină aproape persoanele născute sub semnul de pământ deoarece alături de Fecioare vor cunoaște nu doar iubirea adevărată în acest an, ci și un succes colosal în domeniul în care au activat atât de mult timp, dar nu s-au făcut remarcați sau poate chiar într-o sferă profesională cu totul nouă.

ADVERTISEMENT

Dacă Fecioara și Vărsătorul își unesc forțele în acest an, ar putea cuceri lumea și nu sunt cuvinte mari.

Un an glorios

Vărsătorii vor avea o vară plină de experiențe amoroase diverisificate. Cu Taurii se vor înțelege foarte bine la pat, doar că pe termen lung, o astfel de relație nu e posibilă pentru că lucrurile se strică între ei atunci când se termină partida de amor. Nu sunt destul de compatibili în conviețuirea de zi cu zi.

ADVERTISEMENT

Cu Capricornii vor face echipă bună și s-ar putea să petreacă nopți fierbinți la vară, iar cu Săgetătorii și Berbecii pot porni în tot felul de aventuri interesante, excursii exotice, dar relația se limitează strict la prietenie.

Anul 2021 este anul renașterii pentru Vărsători, așa că trebuie să își dea voie să iubească, să fie ei, să își deschidă inima pentru că tot ce e mai bun abia de acum vine.

ADVERTISEMENT