Life

Zodia Vărsător și latura sa ascunsă. Ce nu știe nimeni despre acest semn de aer

06.11.2020 | 12:34
Zodia Varsator si latura sa ascunsa Ce nu stie nimeni despre acest semn de aer
Zodia Vărsător. Foto: tipstogetexback.com
ADVERTISEMENT

Zodia Vărsător, cea mai creativă dintre cele 12 semne ale horoscopului, are mereu un as în mânecă și știe cum să facă față situațiilor dificile. Totuși, există lucruri pe care le ascund ca să se protejeze.

Persoanele născute în zodia Vărsător țin foarte mult la cei dragi și cea mai mare teamă a lor este să nu fie răniți.

ADVERTISEMENT

Își deschid sufletul cu greu și sunt persoane foarte sensibilă. Latura sensibilă a Vărsătorilor nu este greu de descoperit pentru cine are răbdare să îi cunoască, iar asta se vede foarte bine din spiritul lor artistic.

Zodia Vărsător, cu bune și rele

Vărsătorii știu să facă față situațiilor complicate din viață, în ciuda sensibilităților lor, însă de multe ori au nevoie de acel sprijin, de acea vorbă de duh care să le dea imboldul necesar pentru a continua și mai în forță.

ADVERTISEMENT

Nativii de aer trec foarte greu peste despărțiri, mai ales dacă ele sunt produse din cauza infidelității partenerului.

Chiar dacă nici ei nu sunt tocmai cei mai loiali în relație, nu suportă să știe că au fost înlocuiți cu o altă persoană. Pentru ei, asta poate fi cel mai complicat lucru de depășit.

ADVERTISEMENT

Nu vor să le fie cunoscute vulnerabilitățile

Motivul pentru care Vărsătorii nu vorbesc foarte des despre lucrurile care le provoacă durere este pentru că nu vor ca oamenii să profite de vulnerabilitățile lor.

Nu vor spune că le este rău nici când va fi evident și vor încerca mereu să mascheze situația lor reală din punct de vedere emoțional.

ADVERTISEMENT

Cu toate acestea, Vărsătorii dau dovadă de volubilitate atunci când sunt puși în situații inedite. Nativii de aer au suficientă inspirație pentru a realiza ceva creativ din orice, fie că vorbim despre idei de bază sau obiecte pe care nu le-ar băga absolut nimeni în seamă.

Pentru ei, cel mai important este ca lumea să nu îi mintă, să fie apreciați pentru imaginația și efortul pe care îl depun, căci Vărsătorii vor fi veșnic artiștii neînțeleși de lume.

 

ADVERTISEMENT