ADVERTISEMENT
Life

Zodia Berbec în anul 2021. Lunile martie și aprilie, pline de controverse. Când are parte de noroc

Autor: Dan Suta | 10.11.2020 | 14:39
Zodia Berbec în anul 2021. Lunile martie și aprilie, pline de controverse. Când are parte de noroc
Zodia Berbec. Foto: pixabay.com

Zodia Berbec va avea parte de câteva surprize incredibile în anul 2021. Noul an va fi pentru persoanele născute sub această zodie de foc unul revelator din multe puncte de vedere.

ADVERTISEMENT

2021 va fi, fără doar și poate, cel mai bun an din ultimii 10 pentru Berbeci, cu excepția câtorva luni unde vor avea de tras mai mult.

Ianuarie: prima lună din an aduce avantaje financiare pentru Berbecii care s-au gândit în ultima vreme la investiții. S-ar putea găsi o linie de credit pentru afacerea lor.

ADVERTISEMENT

Zodia Berbec în anul 2021. Tinerii s-ar putea muta într-o altă țară

Februarie: lucrurile capătă sens în viața Berbecilor care vor să se stabilească la casa lor. O dragoste nouă apare în inima lor.

Martie și aprilie: Aceste luni sunt ceva mai complicate. Vor afla vești neplăcute despre o persoană din familie și vor fi nevoiți să fie mai aproape de cei dragi.

ADVERTISEMENT

Mai: Berbecii încep să se simtă tot mai siguri pe forțele lor și beneficiază de niște conjuncturi astrale extrem de favorabile.

Iunie și iulie: În vară, nativii de foc vor călători destul de mult și își vor găsi liniștea departe de meleagurile natale. Nu e exclus să se mute într-o altă țară, mai ales Berbecii ieșiți de pe băncile liceului sau facultății.

ADVERTISEMENT

Berbecii se așază la casa lor în luna noiembrie

August: Această lună le aduce multe bucurii. Femeile Berbec ar putea afla că vor deveni mămici, iar bărbații Berbec iau decizii pentru care vor fi admirați de toată lumea.

Septembrie: lucrurile devin tot mai clare din punct de vedere sentimental, chiar și pentru cei care nu și-au găsit iubirea de-o vară.

ADVERTISEMENT

Octombrie: Toamna aduce mulți bani în conturile celor născuți sub semnul de foc. Nu e exclus să înceapă să stăpânească un adevărat imperiu financiar.

Noiembrie: Finalul de an va fi unul benefic pentru nativii de foc pentru care prioritatea numărul unu va fi să își achiziționeze o casă sau o mașină.

ADVERTISEMENT

Decembrie: Ultima lună îi pune pe Berbeci în mijlocul familiei și redescoperă cât de important este să fie înconjurați de oamenii dragi lor.

 

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 842. 32 pagini. Doar 5 lei!