Life

Zodiac chinezesc 3-9 aprilie 2023. Săptămână de foc pentru Șobolani și Dragoni

Zodiac chinezesc 3-9 aprilie 2023: ce ne aduce săptămâna care urmează potrivit horoscopului asiatic? Unele zodii au de suferit.
01.04.2023 | 17:29
Zodiac chinezesc 39 aprilie 2023 Saptamana de foc pentru Sobolani si Dragoni
Zodiac chinezesc săptămâna 3-9 aprilie 2023. Foto: The Sun USA
ADVERTISEMENT

Zodiac chinezesc 3-9 aprilie 2023: Urmează o săptămână destul de complicată pentru Șobolani și Dragoni. Cei născuți sub aceste semne zodiacale vor fi nevoiți să repare greșeli ale trecutului recent.

Zodiac chinezesc 3-9 aprilie 2023: săptămână grea pentru o serie de zodii

Șobolanii trebuie să dea socoteală pentru lucrurile spuse cândva, care au făcut rău unor persoane dragi. Este momentul să facă un pas în spate și să recunoască greșeala.

ADVERTISEMENT

Dragonii au și ei de reparat câteva mișcări greșite făcute în trecut, în special legate de investiții. Banii reprezintă pentru ei o mare problemă în săptămâna 3-9 aprilie 2023.

Maimuțele sunt în culmea fericirii și asta pentru că rezultatele muncii lor dau roade. Primesc atenția cuvenită și aprecieri de la cine trebuie. Au șansa de a începe o viață nouă, mult mai bună.

ADVERTISEMENT

Șerpii zodiacului chinezesc sunt plimbați de colo-colo în vederea rezolvării unor chestiuni birocratice. Duc tot felul de lupte personale cu autoritățile statului.

Oile sunt puse în niște circumstanțe noi, interesante. Cunosc oameni de la care au multe de învățat, persoane care îi vor ajuta în carieră.

ADVERTISEMENT

Bivolii se rup de prieteniile toxice. Ajung la concluzia că merită să fie înconjurați de oameni mult mai buni și mai sinceri față de surprizele neplăcute de care s-au lovit până acum.

Cocoșii câștigă bani, Iepurii îi pierd

Câinii ar putea trăi o mare dezamăgire din punct de vedere sentimental, în special în zilele de 4 și 5 aprilie 2023. Dacă folosesc tonul adecvat, s-ar putea ca partenerul de viață să nu mai simtă nevoia să bată pe la alte uși.

ADVERTISEMENT

Caii își fac tot felul de planuri, iar unele vor ieși din prima. Totuși, astrele le recomandă să nu se culce pe o ureche. Un succes care vine rapid poate dispărea cu aceeași viteză!

Mistreții sunt cadorisiții astrelor. Cei din jur le fac toate poftele și se simt într-o formă în care n-au mai fost poate că de ani buni. Tigrii sunt alături de oamenii care le cer ajutorul și pot dovedi cât de buni sfătuitori, psihologi sunt.

Cocoșii au o săptămână excelentă din punct de vedere financiar. Trag banii la ei ca ursul la miere! Atenție cum folosiți surplusurile de venituri! Iepurii, în schimb, pot pierde bani! Sunt prea cheltuitori și asta le poate strica feng-shui-ul.

 

 

ADVERTISEMENT