Life

Zodiac chinezesc pentru marți, 4 ianuarie 2022. Bivolul este rebel și irațional

Zodiac chinezesc pentru marți, 4 ianuarie 2022. În timp ce nativul Bivol este rebel și irațional, pentru nativul Mistreț este indicat să lase deoparte excesele de orice fel.
03.01.2022 | 17:13
Zodiac chinezesc pentru marti 4 ianuarie 2022 Bivolul este rebel si irational
Zodiac chinezesc pentru marți, 4 ianuarie 2022. Sursă foto: Pinterest
ADVERTISEMENT

Marii înțelepți din Orient vin cu preziviunile astrale pentru ziua de 4 ianuarie 2022. Zodiacul chinezesc spune că este momentul ideal pentru a lua decizii radicale, dar și pentru a ne crește veniturile.

Unii nativi sunt lăudați la locul de muncă, în timp ce alții trebuie să facă în așa fel încât să nu fie prinși în mijlocul unor discuții tensionate.

ADVERTISEMENT

FANATIK îți prezintă mai jos zodiacul chinezesc complet pentru ziua de marți, 4 ianuarie 2022. Previziunile astrologice pentru fiecare semn zodiacal.

Zodiac chinezesc pentru marți, 4 ianuarie 2022

Șobolan

Ziua de marți este idelă pentru a lua decizii și a-ți face planuri de viitor. Îndreaptă-te fără frică către visurile tale, s-ar putea să ai parte de surprize plăcute.

ADVERTISEMENT

Bivol

Din cauza plictiselii este posibil să ai ieșiri rebele și să fii irațional în deciziile pe care le iei. Tocmai de aceea este bine să ții cont de sfaturile partenerului de viață.

Tigru

Șefii s-ar putea să te răsplătească pentru eforturile tale. În plan amoros, ai mari șanse să ai parte de momente romantice sau de o aventură în doi.

ADVERTISEMENT

Iepure

Odihnește-te mai mult! Ai început anul cu o stare de oboseală care-ți pune sănătatea în pericol. Ține cont de sfaturile și ajutorul primit de la prieteni și colegi.

Dragon

Nu este cazul să cheltui mai mult decât îți permite buzunarul. Nu te abate de la planurile pe care le ai pentru mici bucurii de moment. Acordă-i mai multă atenție partenerului de viață.

ADVERTISEMENT

Șarpe

Învață din greșelile celor din jur, doar așa s-ar putea să îți salvezi relația. Romantismul plutește în aer, lucru care te îndeamnă să pui la cale un moment de suflet pentru tine și pentru jumătatea ta.

Cal

Este timpul să faci mici compromisuri pentru a putea ajunge acolo unde ți-ai propus. Ai mare atenție cum îți abordezi familia și prietenii, riști să pornești un scandal.

Capră

Este un moment ideal de a pune pe picioare o afacere sau de a crește veniturile celei deja existente. Dacă ești singur, mare atenție la cine ar putea să îți dea semne că te place.

Maimuță

Ai norocul de a primi un bonus sau de a avea parte de un câștig neașteptat. Este un moment favorabil pentru a lua decizii în raport cu relația amoroasă.

Cocoș

Ai nevoie de o aventură și cineva drag ție îți iese acum în cale. Obiectivul tău actual este să iubești și să fii iubit.

Câine

Debordezi de energie și ești cu ochii în patru la oportunitățile care-ți apar în cale. Nu este exclus ca o ieșire cu prietenii sau cu persoana iubită să îți aducă și șansa unei noi afaceri.

Mistreț

Nu este indicat să exagerezi cu nimic. Evită conflictele, nu arunca cu banii în stânga și în dreapta și încearcă să fii mai flexibil pentru o bună organizare.

ADVERTISEMENT