News

Zodiac Chinezesc. Află care este zodia ta şi te reprezintă din horoscop

03.04.2019 | 08:56
Zodiac Chinezesc Afla care este zodia ta si te reprezinta din horoscop

Dacă ești pasionat de astrologie sau pur și simplu îți face plăcere să citești horoscopul zilnic, lunar sau chiar pe perioada întregului an, pentru a afla ce ți-au rezervat astrele, avem o surpriză pentru tine. Este vorba despre Zodiacul Chinezesc, a cărui tradiție datează din cele mai vechi timpuri.

Descoperă tainele Zodiacului Chinezesc

Zodiacul Chinezesc există de mii de ani și reprezintă una dintre cele mai exacte predicții astrale, fiind extrem de apreciat și respectat în Orient. Cele 12 semne zodiacale au unele similitudini cu cele din horoscopul vestic, dar sunt determinate atât de anul chinezesc în care te-ai născut, cât și de interpretările credințelor asiatice.

Fiecare an calendaristic este atribuit unui semn zodiacal din horoscopul chinezesc. Spre exemplu, 2019 este anul Mistrețului de Pământ. Acesta aduce un climat excelent și prosper în planul afacerilor, pentru toți nativii. Se anunță un an cu multe aspecte favorabile, precum liniște sufletească, mulțumire și siguranță.

Vezi care este zodia ta din horoscopul chinezesc
Vezi care este zodia ta din horoscopul chinezesc

Șobolan

Șobolanul este un semn zodiacal caracteristic elementului apă. Prin urmare, acești nativi sunt agili, inteligenți, buni strategi. Cu ajutorul unei viziuni de invidiat, sunt capabili să rezolve orice problemă. Șobolanii nu duc lipsă nici de sensibilitate, sunt atenți și extrem de grijulii cu persoanele iubite.

Bivol

Acest semn zodiacal îi conferă nativului o personalitate puternică, responsabilă, conservatoare, însă  deseori lipsită de flexibilitate. În momentele de furie, are tendința de a pierde controlul și de a deveni extrem de încăpățânat.

Tigru

Dacă te-ai născut în zodia Tigrului, ești o persoană foarte hotărâtă, greu de înduplecat și extrem de ambițioasă. Încrederea de sine îți conferă un aer autoritar. De cele mai multe ori este singur și îi place așa, fiind vorba de o persoană dificil de integrat.

Iepure

Iepurii au o personalitate blândă și se descurcă de minune în condiții de stres. În compania acestor persoane te vei bucura de toată atenția din lume, iar firea lor romantică nu te va lăsa să te plictisești niciodată.

Dragon

Nativii din Dragon sunt firi misterioase, emoționale, mereu plini de energie, dar și foarte inteligenți. Dragonul reprezintă principalul semn al puterii din Zodiacul Chinezesc. Imaginația bogată și încrederea de sine îi vor ajuta să scape cu bine din orice situație.

Șarpe

Șarpele este vizionar, altruist, cordial, ambițios, cinstit și foarte practic. Îi place să se înconjoare de oameni care îi devin adevărați mentori.

Cal

Nativii acestei zodii sunt persoane active, energice, dar și foarte pasionale. Nu te vei plictisi nicio clipă în compania lor. Extrem de talentați și ambițioși, reușesc de fiecare dată să-și atingă scopurile. Calul este un animal puternic.

Oaie

Cei născuți în zodia Oaie au deseori tendința de a se simți confuzi și nehotărâți. Sunt firi blânde și răbdătoare, însă în lipsa unui ghid, își pierd direcția.

Maimuță

Nativul din maimuță este o persoană visătoare, dar și ambițioasă. Își fixează mereu scopuri înalte și, datorită personalității puternice, nu se dă în lături de la nimic pentru a le duce la îndeplinire.

Cocoș

Cocoșul este o persoană grijulie, talentată și ambițioasă. Îi place să se bucure de toate binecuvântările vieții, însă nu suportă rutina.

Câine

Acest nativ trăiește foarte mult în emoție și are deseori tendința de a se interioriza. Este loial, curajos, dar are și un puternic simț al responsabilității.

Mistreț

Mistrețul este o fire energică, mereu în căutare de experiențe noi. Adoră călătoriile, aventurile, vrea întotdeauna să se simtă liber. Acest nativ urăște, în schimb, rutina.