Life

Zodiac chinezesc: Bivolul în anul 2022. Conflicte pe bandă rulantă în vară

Zodiac chinezesc: Bivolul are parte în anul 2022 de multe turbulențe în relațiile personale. Persoanele născute sub acest semn vor da de greu în vară, mai precis.
03.01.2022 | 18:30
Zodiac chinezesc Bivolul in anul 2022 Conflicte pe banda rulanta in vara
Zodiac chinezesc pentru Bivol 2022. Foto: wemystic.com
ADVERTISEMENT

Zodiacul chinezesc anunță un 2022 destul de complicat pentru Bivol. Cei născuți sub acest semn zodiacal vor da de tot felul de probleme, mai ales la nivel relațional.

Oamenii cu care vor intra în contact s-ar putea să le taie din aripi. Trebuie să învețe să facă față tensiunilor mai mult ca în oricare alt an, mai ales că ele pot afecta și poziția lor de la locul de muncă.

ADVERTISEMENT

Luna februarie, când debutează noul an chinezesc, al Tigrului de Apă, este destul de liniștită pentru Bivoli. Își văd de treaba lor și au șansa să facă anumite economii.

Zodiac chinezesc: Bivolul în anul 2022

În martie și aprilie, părerea lor este solicitată într-o speță importantă. Unii pot ajunge ca martori la tribunal într-o chestiune importantă. Aportul lor va fi recunoscut și apreciat, iar de sinceritate se știe că acești nativi nu duc lipsă.

ADVERTISEMENT

Mai este o lună liniștită, dar parcă e o liniște artificială. Bivolii încep să simtă ca și cum ar fi liniștea dinaintea furtunii și mare dreptate au!

Furtuna emoțională va începe undeva în iunie și va ține până la începutul lui septembrie. Bivolii vor întâmpina probleme în dragoste în iulie și august, luni în care se înmulțesc și problemele financiare.

ADVERTISEMENT

În luna august 2022, Bivolii sunt puși în situații complicate și trebuie să ia decizii radicale. Cele mai multe provocări apar în sfera profesională.

Toamna aduce bucurii

Realizează că nu își mai găsesc locul și vor să facă o schimbare majoră. După ce trec cele trei luni de vară deloc ușoare, Bivolii vor putea respira ușurați.

ADVERTISEMENT

Septembrie aduce clarificările necesare pe toate planurile. În octombrie, Bivolii găsesc locul de muncă ideal, iar banii pentru care vor lucra nu sunt deloc puțini, chiar din start.

Noiembrie este o lună perfectă pentru cei care vor să își găsească dragostea. Bivolii singuri au ocazia să cunoască pe cineva cu totul special, pe cineva cu care pot construi lucruri frumoase și de lungă durată.

Anul 2022 se va încheia în glorie pentru Bivoli. Decembrie este o lună plină de momente frumoase. Primesc multe cadouri și nu e exclusă o escapadă într-un ținut exotic. Revelionul îi poate prinde pe plajă, sub razele soarelui, la mii de kilometri depărtare de țară.

 

ADVERTISEMENT